Huawei Nova 5 med 40W snabbladdning fick 3C-certifiering i Kina

Huawei Nova 5 med 40W snabbladdning fick 3C-certifiering i Kina

“Nova 5-smarttelefonen förvĂ€ntas bli nĂ€sta generations mellanklass-smartphone frĂ„n Huawei”

Huawei verkar arbeta pÄ en ny Nova-smarttelefon som heter Nova 5. Efterföljaren till Nova 4-handenheten har sett 3C-certifiering i Kina med modellnummer SEA-TL10 och SEA-AL10. Enligt MySmartPricekan modellnumren tillhöra varianterna av den pÄstÄdda Huawei Nova 5-smarttelefonen. SÀrskilt sÄgs handenheten tidigare pÄ EEG-certifieringar i Ryssland med SEA-LX1, vilket indikerar att den kan lanseras pÄ respektive marknad med olika modellnummer.

Nova 5 och Nova 5i

Anledningen till att vi förvÀntar oss att dessa modeller kommer frÄn Nova 5-serien Àr att Huawei uppdaterar sortimentet av sin mellanserie runt denna tid pÄ Äret. Mate-serien lanseras inte förrÀn senare i Är, sÄ vi sitter kvar med Nova-serien. NÀr vi kommer tillbaka till 3C-certifieringarna avslöjar listan inget annat Àn att Huawei Nova 5 kommer med en 40W-laddare i lÄdan, vilket Àr i linje med en nyligen lÀcka som bekrÀftade 40W SuperCharge-stöd.

Det Àr allt vi vet hittills! Under tiden avslöjade ett pÄstÄdt lÀckt fall av Nova 5-smarttelefonen att det kommer att ha tre bakre kameror. Installationen Àr ryktet att inkludera Sony IMX380 12,3-megapixellins, en Sony IMX586 48-megapixellins och en Sony IMX316 ToF-sensor. Handenhetens frÀmre kamera Àr tÀnkt att vara en Sony IMX576 25-megapixelsensor, och det kan hysa ett 3 500 mAh batteri. Slutligen kan Huawei Nova 5 komma med en in-display-sensor för biometrisk sÀkerhet och en urvattnad modell som pÄstÄs kallas Huawei Nova 5i. Vi vet ingenting om det senare just nu.

Eftersom den amerikanska regeringen tillfÀlligt har upphÀvt förbudet mot Huawei mÄste vi vÀnta och se plattformen som dessa telefoner kommer att köras vid lanseringen. Om förbudet pÄverkar varumÀrkets lanseringstidslinje eller inte ska det Ànnu inte ses. HÄll ögonen öppna för fler uppdateringar om telefonerna.