Huawei Nova 5 Pro-press ger lÀckage; Nova 5 upptÀckt i naturen

 Huawei Nova 5 Pro-press ger lÀckage;  Nova 5 upptÀckt i naturen

“Alla lĂ€ckade Nova 5-modeller har trippelkameror placerade vertikalt i det övre vĂ€nstra hörnet”

Pressrender av Huawei Nova 5 Pro har lĂ€ckt ut online. Detta Ă€r den kommande avancerade smarttelefonen i Nova 5-serien, som ocksĂ„ har ytterligare tvĂ„ medlemmar Nova 5i och Nova 5. PĂ„ tal om Nova 5 sĂ„gs ocksĂ„ i naturen och det Ă€r första gĂ„ngen bĂ„de Nova 5 och Nova 5 Pro har dykt upp online. Men det som Ă€r Ă€nnu mer spĂ€nnande Ă€r nĂ€mnet av en ny mellanklass Kirin SoC av kĂ€llan som antas driva Nova 5. Om lĂ€ckan Ă€r legitim, kommer Nova 5 att vara den första telefonen som kan skryta med Kirin 810 SoC . Nova 5 Pro kommer i fyra fĂ€rgalternativ och har tvĂ„ lagringsalternativ – 8 GB + 128 GB och 8 GB + 256 GB.

Kommer till pressrenderna pÄ Nova 5 Pro, den har en design med vattendropp som liknar Huawei P30 Pro. Det finns dock ingen böjd bildskÀrm och den bakre har en fyrkamerainstÀllning med tredubbla kameror staplade i linje och en sannolik TOF-sensor eller makrolins pÄ sidan. Detta Àr ocksÄ till stor del installationen av Nova 5, vilket framgÄr av livebilderna, men vi förvÀntar oss att kamerakonfigurationen Àr annorlunda pÄ bÄda modellerna. NÀr det gÀller chipset avslöjade kÀllan till den levande bilden att Nova 5 kommer att ha en Kirin 810 SoC, medan Nova 5 Pro kommer att ha en Kirin 980-chipset. Vi Àr redan medvetna om Kirin 980 SoC men Kirin 810 kommer att eftertrÀda Kirin 710, som driver Huawei och Honor mellantelefoner. Aktuell lÀckt information tyder pÄ att Nova 5 Pro kommer att baseras pÄ 7nm-processen, vilket kan sÀtta den i konkurrens med Snapdragon 730.

huawei-nova-5-lÀckt-bild

Huawei har inte officiellt sagt nÄgot om ett nytt chip-avslöjande men om Kirin 810 SoC inte kommer att lanseras under de kommande dagarna kommer det att presenteras vid lanseringsevenemanget Nova 5 Pro. NÀr det hÀnder kan du förvÀnta dig att alla följande mellantelefoner frÄn Huawei och Honor anvÀnder den nya chipsetet. Lanseringen Àger rum den 21 juni dÀr Huawei ryktas ocksÄ att lansera MediaPad M6-surfplattan vid evenemanget. SÄ hÄll ögonen öppna.

[Previous Story]Huawei smartphones som visar lÄsskÀrmsannonser i vissa regioner

[Next Story]Huawei Mate X vikbar telefon certifierad av 3C i Kina