Huawei Nova 5i Pro pÄstÄdda scheman visar punch-hole display och fyra bakre kameror

Huawei Nova 5i Pro-specifikationer lÀckt ut via TENAA-certifiering

“Nova 5i Pro förvĂ€ntas bli ett avancerat erbjudande med fyra bakre kameror”

Förra veckan presenterade Huawei sina senaste Nova-seriens smartphones, kallade Nova 5, Nova 5 Pro och Nova 5i, vid ett evenemang i Kina. Företaget förvĂ€ntades ocksĂ„ introducera Nova 5i Pro vid samma evenemang, men det hĂ€nde inte. Handenheten visades pĂ„ den kinesiska e-tailaren Jingdong’s webbplats med en pressbild som visade att handenheten kommer att ha dubbla bakre kameror och ett fyrkantigt hack över skĂ€rmen. Den populĂ€ra tipster Evan Blass har dock delat en schematisk bild av smarttelefonen, som visar Nova 5i Pro med en annan design.

Huawei Nova 5i Pro lÀckage

Huawei Nova 5i Pro-scheman som delas av Evan Blass antyder att telefonen kommer att ha en hÄlskÀrm som Nova 5i. Telefonen kan dock ses med en nÄgot större haka Àn Nova 5i. PÄ baksidan verkar Nova 5i Pro ha fyra kameror placerade i en fyrkantig modul, till skillnad frÄn den vertikala installationen som finns pÄ Nova 5i. Det finns en LED-blixt placerad till höger om kamerorna och en fingeravtryckssensor under den. Bilden föreslÄr ocksÄ att enheten kommer att ha volymvippan och en strömbrytare pÄ höger sida, och en laddningsport och ett 3,5 mm hörlursuttag i nedre kanten.

TyvÀrr finns inga detaljer om Nova 5i Pro specifikationer för nÀrvarande. NÀr det gÀller Nova 5i anlÀnde telefonen med en 6,4-tums IPS LCD-skÀrm med en FHD + -upplösning och ett hÄl för selfie-kameran. Handenheten drivs av en ocin-core Kirin 710-processor, och den startar Android Pie-baserad EMUI 9.1. Telefonen har 6 GB och 8 GB RAM-varianter och kommer med 128 GB inbyggt lagringsutrymme.

PÄ baksidan har Nova 5i en 24MP primÀr kamera, med hjÀlp av ytterligare tre snappers inklusive en 8MP super vidvinkelobjektiv och tvÄ 2MP-skyttar. För selfies finns en 24MP snapper pÄ framsidan med f / 2.0-blÀndare. Ett 4000 mAh batteri med snabbladdningsteknik kompletterar listan med Nova 5is specifikationer.

Nova 5-seriens smartphones kommer att finnas tillgÀngliga i Kina till ett startpris pÄ cirka 20 000 Rs, vilket gÄr upp till 34 500 R för den högsta modellen. FrÄn och med nu finns det inget ord om deras globala lansering.