Huawei P Smart Z med 6,59-tums skÀrm och pop-up selfie-kamera blir officiell

Huawei P Smart Z

”Huawei P Smart Z mellantelefonpaket 6,59-tums skĂ€rm, 16MP lyftkamera och drivs av HiSilicon Kirin 710 SoC”

Efter mÄnga lÀckor och rykten har Huawei officiellt tagit bort omslaget frÄn P Smart Z-smarttelefonen. Det Àr varumÀrkets första smartphone som packar en selfie-skjutreglage, i linje med den nuvarande trenden, och har ocksÄ en tvÄfÀrgad design pÄ baksidan som pÄminner om de ursprungliga Pixel-telefoner. Huawei P Smart Z har en 6,59-tums LCD-skÀrmfri skÀrm och drivs av Kirin 710-chipset, stöds av 4 GB RAM. För nÀrvarande har det listats pÄ företagets webbplatser i Spanien och Italien för tillfÀllet.

Huawei P Smart Z

Huawei P Smart Z-pris

PrissĂ€ttning och tillgĂ€nglighetsinformation för Huawei P Smart Z har inte avslöjats Ă€n. En Amazon-lista antyder dock att telefonen kan prissĂ€ttas till 279 € (cirka 21 800 Rs). Telefonen erbjuds i fĂ€rgerna svart, grön och blĂ„. Eftersom det Ă€r officiellt noterat pĂ„ företagets spanska och italienska webbplatser förvĂ€ntar vi oss att det kommer att finnas tillgĂ€ngligt de nĂ€rmaste veckorna.

Huawei P Smart Z-specifikationer

Huawei P Smart Z har en 6,59-tums full-HD + -skÀrm med 1080 x 2340 pixlar upplösning och 391ppi pixeldensitet. Den drivs av HiSilicon Kirin 710-chipset i kombination med 4 GB RAM och 64 GB internt lagringsutrymme som kan utökas ytterligare upp till 512 GB. Handenheten körs pÄ EMUI 9.0 baserat pÄ Android 9.0 Pie ur lÄdan. Det finns en traditionell bakmonterad fingeravtryckssensor och ansiktslÄsning för biometrisk sÀkerhet.

Huawei P Smart Z

NÀr det gÀller optik vaggar Huawei P Smart Z en dubbelkamerainstallation pÄ baksidan bestÄende av en 16MP f / 1.8 primÀr kamera och en 2MP f / 2.4 djupavkÀnningsenhet för portrÀttbilder. PÄ framsidan finns en 16MP upphöjande shooter för selfies och videochattar. Det erbjuder bildoptimering i realtid i Ätta scener och popup-mekanismen pÄstÄs ta en sekund att förlÀnga. Ett rejÀlt 4000 mAh-batteri driver telefonen. Den mÀter 7,3 x 163,5 x 8,8 mm och vÀger 196,8 gram.