Huawei P Smart Z-pris och specifikationer avslöjade via Amazon Italy-listan

Huawei P Smart Z-pris och specifikationer avslöjade via Amazon Italy-listan

‚ÄĚRyktet √§r att Huawei P Smart Z √§r m√§rkets f√∂rsta smartphone med popup-selfie-kamera‚ÄĚ

Huawei har gjort ett stort namn för sig själv när det gäller mellanklass- och flaggskeppssmartphones. Varumärket har dock hållit sig borta från nyare trender som skjutreglagedesigner eller upphöjande selfie-kamera för att maximera skärmstorleken. Det är på väg att förändras nu eftersom Huaweis kommande P Smart Z kan vara den första som har en höjande selfieskytt enligt de tidigare rykten. Nu har smarttelefonen upptäckts på webbplatsen för Amazon i Italien och avslöjar viktiga detaljer.

Huawei P Smart Z

Huawei P Smart Z-pris

Enligt tidigare rykten skulle Huawei sannolikt s√§lja P Smart Z f√∂r cirka 210 ‚ā¨ (16 000 Rs). Amazon-noteringen i Italien visar dock ett n√•got h√∂gre pris 279 ‚ā¨, vilket √§r ungef√§r 21 645 Rs. Listan f√∂resl√•r ocks√• att smarttelefonen kommer att g√∂ras tillg√§nglig i tre nyanser Svart, Gr√∂n och Bl√•. Tyv√§rr fanns det inget ord om telefonens tillg√§nglighet och lanseringstidslinje.

Huawei P Smart Z-specifikationer

Huawei p-smart-z-1

Till skillnad från prissättningen bekräftades Amazon-listan över smarttelefonen med specifikationerna som avslöjades av den tidigare läckan. Amazon Italien avslöjar att den kommande smarttelefonen kommer med en 6,59-tums skärm med full HD + skärmupplösning. Ryktet är ryktet att drivas av HiSilicon Kirin 710-chipset, som kommer att stödjas av 4 GB RAM och 64 GB internt lagringsutrymme. När det gäller avbildningen avslöjar Amazon-listan att telefonen kommer att ha en dubbelkamerainstallation på baksidan som består av en 16MP f / 1.8 primär kamera som stöds av en 2MP f / 2.4 djupavkänningsenhet. För selfies får telefonen en 16MP-shooter, som är dold i upphöjningsmekanismen på toppen.

För säkerhet har smarttelefonen en bakmonterad fingeravtrycksskanner tillsammans med ansiktslåsning. Slutligen kompletterar ett rejält 4000 mAh batteri specifikationen på Huawei P Smart Z. Vi borde veta mer de närmaste dagarna, så håll ögonen öppna.