Huawei P30 kommer enligt uppgift med fyrkameror som föreslÄs av kameraprov som laddats upp av VD

Huawei P30 kommer enligt uppgift med fyrkameror som föreslÄs av kameraprov som laddats upp av VD

“Huawei Ă€r redo att lansera P30 och P30 Pro i Paris den 26 mars”

Huawei bekrĂ€ftade nyligen att den kommande flaggskeppsserien – P30, P30 Pro och P30 Lite den 26 mars i Paris. Dessa smartphones Ă€r inte mer ett mysterium tack vare antalet lĂ€ckor och rykten tidigare. Nu har vd för Huaweis konsumentaffĂ€rsgrupp, Richard Yu (Yu Chengdong) oavsiktligt avslöjat kamerainstĂ€llningen pĂ„ P30 Pro.

Huawei p30 Pro kameraprov

Den högsta chefen tog nyligen sitt Weibo konto för att lĂ€gga upp ett kameraskott taget frĂ„n det kommande flaggskeppet. Bilden som tas Ă€r av mĂ„nen för att fira den kinesiska lyktafestivalen. Det Ă€r dock vattenstĂ€mpeln i det nedre vĂ€nstra hörnet som fĂ„ngar vĂ„r uppmĂ€rksamhet. Yu har försökt att maskera flera bokstĂ€ver i vattenstĂ€mpeln för att dölja smarttelefonens identitet. VattenmĂ€rket visas som “HUAWEI ___ Pro” och “Leica QU__ CAMERA”. Det första suddiga ordet kan antingen vara P30 eller Mate 20, men det Ă€r för kort för att vara Mate 20. I andra raden krĂ€vs det inte heller ett geni för att rĂ€kna ut vilka bokstĂ€ver som följer “QU”. Det verkar som att minst Pro-varianten kommer att visa upp en fyrkamera-modul pĂ„ bakpanelen.

Huawei-P30-Pro-koncept-1

För att sammanfatta specifikationsbladet har en ny lĂ€cka avslöjat att Huawei P30 Pro kommer med full HD + upplösning (1 080 x 2 340 pixlar). Det finns dock inget ord om skĂ€rmstorleken. Smarttelefonen drivs av HiSilicon 7nm Kirin 980-chipset och startar Android 9.0 Pie-basen EMUI 9 ur lĂ„dan. I bildavdelningen föreslĂ„r lĂ€ckorna att P30 Pro kommer att bli en av de första telefonerna som kommer med Sonys IMX607s 38MP-kamera. Den primĂ€ra skytten kommer att stödjas av en periskoplins, vidvinkelsensor och en ToF-enhet. Även om batterispecifikationen inte Ă€r kĂ€nd, ryktas Huawei P30 Pro för att stödja 40W snabb laddning.

Medan andra detaljer om flaggskeppet inte Àr kÀnda just nu Àr lanseringen precis runt hörnet. Vi ger dig mer information nÀr handenheten blir officiell, sÄ hÄll dig uppdaterad.