Huawei P30 Lite kommer att bli en ny Nove 4e, bekrÀftar den officiella webbplatsen

Huawei Nova 5 och Nova 5i fÄr EEG-certifiering, lanseringen kan vara nÀra förestÄende

“Huawei har redan lanserat Nova 4e, som har en Kirin 710-processor, tre bakre kameror och en 6,15-tums skĂ€rm”

Det fanns spekulationer om att den nyligen lanserade Huawei Nova 4e kunde ommÀrkas som P30 Lite pÄ vissa marknader. Nu har det skett en liten glidning av Huawei Malaysia, vilket har bekrÀftat rykten. Den kommande Huawei P30 Lite Àr inget annat Àn en ommÀrkt Nova 4e, har den officiella webbplatsen för Malaysia avslöjat. Huawei har planerat lanseringsevenemanget för P30-serien den 26 mars i Paris, men vi vet redan allt om de nya telefonerna.

Huawei Nova 4e lanserades förra veckan i Kina och företaget lanserade nyligen en sida för telefonen pĂ„ dess webbplats Malaysia. Men nĂ€r du tittar pĂ„ bilderna pĂ„ produktsidan kommer du att upptĂ€cka att de lagras i en mapp som heter “p30-lite”. För att kontrollera detta sjĂ€lv, gĂ„ bara till webbplatsen Huawei Malaysia, navigera till Nova 4e och högerklicka pĂ„ en av bilderna och öppna den pĂ„ en ny flik. Titta nu pĂ„ lĂ€nken i adressfĂ€ltet.

Huawei Nova 4e

Det hÀr Àr inte helt förvÄnande, eftersom Huawei tidigare lanserade Nova 3e som P20 Lite. Den nya Nova 4e Àr en urvattnad variant av Nova 4 mellansmartphone, som lanserades förra Äret. Den har en 6,15-tums LCD-skÀrm med FHD + -upplösning och ett litet vattendroppskÄr högst upp. Telefonen drivs av Kirin 710-chipsetet, som Àr ihopkopplat med upp till 6 GB RAM och 128 GB internt lagringsutrymme. Det fÄr en trippel-bakre kamerainstÀllning med en primÀr 24-megapixelsensor, en sekundÀr 8-megapixels ultravidvinkelsensor och en 2-megapixel djupenhet.

För selfies Àr telefonen utrustad med en 32-megapixelsensor. Ett 3,340 mAh-batteri hÄller lamporna tÀnda och stöder snabb laddning via USB Type-C-port. Huawei har ocksÄ inkluderat GPU Turbo 2.0-funktionen pÄ telefonen, vilket borde förbÀttra prestanda i spel. FingeravtryckslÀsaren Àr placerad pÄ baksidan. Vid lanseringen nÀsta vecka kommer Huawei P30 Lite att tillkÀnnages med exakt samma funktioner och kommer förmodligen att kosta samma som Nova 4e. Priset pÄ Huawei Nova 4e Àr 2299 RMB (~ 22 800 Rs).