Huawei P30 Lite-specifikationer läckt ut; bilder avslöjar design

 Huawei P30 Lite-specifikationer läckt ut;  bilder avslöjar design

‚ÄĚHuawei P30 Lite kommer sannolikt att lanseras i slutet av februari eller b√∂rjan av mars 2019 f√∂re P30 och P30 Pro‚ÄĚ

En Huawei-smartphone med modellnummer MAR-LX1M certifierades av Eurasian Economic Commission (EEG) och MAR-AL00 av Kinas 3C. Rapporter föreslår att smarttelefonen kommer att vara Huawei P30 Lite, som har varit i ryktfabriken tillsammans med P30 och P30 Pro de senaste månaderna. Nu har flera viktiga detaljer om Huawei P30 Lite dykt upp online.

Huawei P30 Lite skal

Enligt användare på den kinesiska sociala nätverkssidan Weibo kommer den kommande Huawei P30 Lite att ha en vattendroppskärm. Dessutom, med tanke på att skärmstorleken är nästan identisk med flaggskeppet P30, kommer Lite-varianten att ha en 6-tums IPS LCD-skärm med full HD + upplösning. Denna smartphone kommer sannolikt att drivas av Kirin 710 SoC.

Dessutom bekräftar de läckta bildbilderna att fingeravtrycksläsaren skulle monteras på baksidan, medan utskärningen på baksidan antyder att tredubbla kameror skulle kunna ta sig till Lite-modellen. Trippelkamerainställningen är tippad för att ha sensorer på 20 megapixel, 16 megapixel och 2 megapixel. Företaget verkar dock förbereda en annan smartphone med tredubbla kameror, även om den ännu inte har fått namnet.

Huawei P30 Lite

Huawei P30 Lite kommer enligt uppgift att lanseras före debuten av P30- och P30 Pro-smartphones, troligen i mars 2019. Den kan lanseras som Huawei Nova 4e på vissa marknader. Det finns dock ingen information om prissättningen för smarttelefonen känd ännu.