Huawei P30, P30 Pro har lagts till i listan över AR Core-kompatibla enheter

Huawei P30, P30 Pro har lagts till i listan över AR Core-kompatibla enheter

“Listan över AR Core-kompatibla telefoner innehĂ„ller ocksĂ„ nĂ„gra andra enheter inklusive den ej slĂ€ppta Motorola One Vision”

Google fördubblade sin vision för Augmented Reality med AR Core-plattformen. Det Àr en mycket mer mÄngsidig plattform Àn tidigare företag i samma kategori frÄn Google och frÄn och med december 2018 stöds cirka 250 miljoner enheter, sa Google förra Äret. Listan fortsÀtter dock att vÀxa varje Är och fyra nya enheter har fÄtt stöd med att Google uppdaterar sin AR Core-lista den hÀr veckan.

Huawei-ARCore-stödda enheter

Den uppdaterade listan innehĂ„ller nu den nya Huawei P30-duon, Motorola One Vision och Samsungs Galaxy A30 och Galaxy A50. Det Ă€r vĂ€rt att notera att Motorola One Vision, som inte ens Ă€r officiell, lĂ€ggs till i listan indikerar att AR Core siktar pĂ„ bredare antagande. Det beror pĂ„ att Motorola One Vision ryktas ha en Exynos 9610-chipset som Ă€r Samsungs mellanklasskategori SoC. Motorola One Vision tros vara uppföljningen av Motorola One, Ă€ven kĂ€nd som Motorola P40 i Kina. De senaste nya telefonerna som lĂ€ggs till i listan stöder nu AR Core’s senaste funktioner som AR-selfies, animerade karaktĂ€rer (med scenform AR) och ARCore Element-integration.

Under tiden fortsÀtter Huawei P30 Pro att skapa krusningar över smartphone-industrin med sitt svagt ljuslÀge. Exempel pÄ bilder som delas pÄ Twitter visar att P30 Pro Àr mer Àn en vÀrdig konkurrent till Google Pixel 3s Nightsight och det sÀger mycket. Google Pixel 3-lÀget för svagt ljus Àr exemplariskt, och om Huawei kan slÄ det skulle det innebÀra att P30 Pro-kamerorna har mycket liten konkurrens. Handenheten har ocksÄ listats pÄ Amazon före en officiell lansering i Indien men P30-listan har Ànnu inte upptÀckts, vilket indikerar att den kanske inte kommer att lanseras snart i Indien.

[Previous Story]Intel Optane Memory stöder nu Celeron- och Pentium-processorer

[Next Story]Vodafone erbjuder gratis 4 GB-data till prenumeranter som uppgraderar till 4G-SIM-kort