Huawei P30, P30 Pro lanserades: hÀr Àr alla officiella fall och bakomslag

Huawei P30, P30 Pro lanserades: hÀr Àr alla officiella fall och bakomslag

“Huawei P30 och P30 Pro Ă€r företagets nya flaggskepp med Leica-drivna kameror, Kirin 980 SoC och AMOLED-skĂ€rm”

Huawei debuterar flaggskeppet P30 och P30 Pro (första intryck) smartphones med alla klockor och visselpipor som teknikentusiaster har bett om. Handenheterna betraktas som de “bĂ€sta kamerasystemerna hittills” och kan skryta med branschledande funktioner som Kirin 980 SoC, fingeravtryckssensor pĂ„ displayen och trippelkamerasystemet Leica (fyrkamera pĂ„ Huawei P30 Pro). Förutom erbjudandena presenterade Huawei ocksĂ„ en hel del fodral och omslag exklusivt för Huawei P30 och P30 Pro. HĂ€r Ă€r en titt pĂ„ dem:

Huawei P30, P30 Pro Smart View Flip Skal

Huawei Smart View Flipskal

Som namnet antyder Ă€r det ett “smart” flipskydd som kommer att vĂ€cka eller lĂ„sa Huawei P30 och P30 Pro genom att öppna eller stĂ€nga fodralet. De mjuka konstlĂ€derna tĂ€cker din telefon och sĂ€gs skydda den frĂ„n stĂ€nk och flĂ€ckar.

Huawei P30, P30 Pro Silikonfodral

Hauwei P30 Pro-fodral

Silikonfodralet för de tvÄ handenheterna finns i flera nyanser och har tillverkats med mjukt och slÀtt gummimaterial. Företaget hÀvdar att fodralet har full tÀckning för de fyra hörnen och fungerar som en effektiv buffert för att skydda din telefon.

Huawei P30 trÄdlöst laddningsfodral

Huawei P30 trÄdlöst laddningsfodral

Som du kanske vet kommer Huawei P30 Pro med trÄdlös laddning, medan standard P30 saknar funktionen. Men i det hÀr fallet kan man lÀgga till Qi trÄdlös laddningsfunktion till Huawei P30-smarttelefonen.

Huawei P30 Pro Snorkelfodral

Hauwei P30 Pro Snorkling

Skalet “Snorkling” underlĂ€ttar fotografering under vatten upp till 10 meter i maximalt 60 minuter med Huawei P30 Pro. Företaget visar det som det “professionella vattentĂ€ta fodralet.” Snorkelfodralet har ocksĂ„ fysiska knappar som gör att du enkelt kan fĂ„nga spĂ€nnande ögonblick under vattnet.

Huawei P30 Pro glamoröst skal

Huawei P30 Pro glamoröst skal

Det skimrande Glamorösa fodralet för Huawei P30 Pro har designats med tiotusentals eleganta kristaller frÄn Swarovski. VÀskan finns i tvÄ nyanser Ice White och Pearl Pink.

Huawei P30, P30 Pro PU-skal

Huawei P30, P30 Pro PU skal

Huwaie PU-fodralet för P30 duo har lĂ€derĂ€mne som ger den en “klassisk” finish. ” MikrofiberlĂ€der har en utsökt konsistens som ger ett smidigt grepp och hĂ„ller fingeravtryck och flĂ€ckar borta.

Huawei P30, P30 Pro Klarfodral

Huawei P30 Pro transparent skal

Skalet ” Clear ” hĂ„ller liv i estetiken hos bĂ„de Huawei P30 och P30 Pro. Det eleganta 3D-fodralet har dubbla lager mönster med en transparent och lĂ€tt design.

Huawei P30, P30 Pro PlÄnboksfodral

PlÄnboksfodral Huawei P30, P30 Pro

Det Àr ett enkelt flipskydd tillverkat av mjukt konstlÀder, en metalllogotyp och fickor för att hÄlla kontanter och kort. Omslaget skyddar inte bara Huaweis P30 och P30 Pro-rygg utan dess fascia ocksÄ.

Huawei P30, P30 Pro Arts and Craft Skal

Huawei P30 Pro Art and Craft Skal

Huawei tillkÀnnagav ocksÄ ett speciellt konst- och hantverksfodral för sin premium P30 Pro-smartphone. VÀskan har designats av den franska designern Quentin Obadia. Den levereras med en unik geometrisk mönsterdesign och ett band för att enkelt bÀra din telefon.

Priserna och tillgÀnglighetsuppgifterna för dessa Àrenden har inte meddelats Ànnu, sÄ hÄll dig uppdaterad om uppdateringar pÄ den fronten!