Huawei P30, P30 Pro-specifikationer lÀckte i sin helhet

Huawei P30, P30 Pro-specifikationer lÀckte i sin helhet

“BĂ„de Huawei P30 och P30 Pro förvĂ€ntas rymma Kirin 980 SoC, tillsammans med en tredubbel kamerainstĂ€llning och en 3D-tid för flygsensorn.”

Huawei P30 och P30 Pro nÀrmar sig lanseringen, med den kinesiska elektronikjÀtten som redan har meddelat den 26 mars som lanseringsdatum. Nu, en rapport av WinFuture har avslöjat hela uppsÀttningen specifikationer för de tvÄ enheterna, som i kombination med de redan lÀckta fotografierna och pressrenderna, lÀmnar inga funktioner kvar för lanseringsevenemanget att överraska oss med. Specifikationerna verkar ocksÄ ganska trovÀrdiga, sÄ det Àr troligt att de mestadels Àr korrekta.

Huawei P30 specifikationer

Huawei P30 kommer att vara den mindre av de tvÄ telefonerna, med en 6,1-tums skÀrm med en OLED-panel, full HD + upplösning och ett bildförhÄllande pÄ 19,5: 9. Det fÄr tunna ramar pÄ alla sidor, en tunn haka och ett vattendroppskÄr som rymmer 32MP framÄtvÀnd kamera. Den frÀmre kameran drivs möjligen av en sensor som liknar ISOCELL 3T2, med sensorns kompaktitet som spelar in i denna design. Smarttelefonen drivs av Kirin 980 SoC, i kombination med upp till 6 GB RAM och 128 GB lagring.

PÄ baksidan fÄr Huawei P30 en Leica-mÀrkt trippel bakre kamera. Denna instÀllning sÀgs innehÄlla en 40MP primÀr kamera med fyrfÀrgsfilterarray och pixelbinning och f / 1.8-objektiv, en 16MP vidvinkelkamera med f / 2.2-objektiv och en 8MP tele-kamera som förvÀntas ge nÄgon form av optisk / digital zoom ihop med ett f / 2.4-objektiv. Hela installationen Àr planerad att drivas av ett 3.650 mAh batteri.

huawie p30 pro_leak

Huawei P30 Pro specifikationer

Flaggskeppet Huawei P30 Pro förvÀntas fÄ en större 6,47-tums skÀrm med dubbla böjda kanter och samma skÀrmupplösning, vilket skulle minska den effektiva pixeldensiteten. Drivs av samma processor, Àr P30 Pro planerad för att fÄ upp till 8 GB RAM och 256 GB / 512 GB inbyggda lagringsalternativ. Huawei P30 Pro förvÀntas ocksÄ ha Huaweis nya 10x hybridzoomteknik och en 3D ToF-sensor för att mÀta djupet. Enheten förvÀntas drivas av ett 4 200 mAh batteripaket.

Huawei P30 Pro Sunrise Red

BÄda smartphones förvÀntas ha samma frontkamera och vara tillgÀngliga i svart, vitt och blÄtt, och P30 Pro förvÀntas ocksÄ lanseras i en orange fÀrgvariant. De tvÄ förvÀntas ocksÄ innehÄlla NFC och Huaweis snabbladdningsteknik SuperCharge.