Huawei P30 Pro 10x förlustfri zoomsensor upptÀcks igen i livebilder

Huawei P30, P30 Pro-specifikationer lÀckte i sin helhet

“Det Ă€r inte kĂ€nt om Huawei P30 ocksĂ„ har samma 10x zoomfunktioner som dess större syskon.”

Efter att MWC avslutades förra veckan ser vi Àntligen fram emot nÄgra flaggskeppslanseringar som kommer i mars. NÀrmare bestÀmt kommer Huawei P30 att fÄ en gardinhöjning den 26 mars pÄ en plats i Paris, Frankrike. Huaweis flaggskeppsserie genererar mycket surr, Àven mÄnader före lanseringen och P30 Àr inget undantag. Huawei sjÀlv har retat nÄgra markeringsfunktioner i handenheten och det verkar som OPPO inte Àr den enda som arbetar med en 10x förlustfri zoomkamera-teknik. Ett par bilder av det pÄstÄdda Huawei P30 Pro lÀckte ett par dagar tillbaka som visade 10x zoomobjektiv pÄ den bakre kameran och en ny Huawei-teaser dök ocksÄ upp ungefÀr samma tid för att komplettera den.

p30-pro-main-2

PÄ tal om livebilden av Huawei P30 Pro Àr det tydligt att det finns en fyrkantig modul under dubbla bakre kameror. Nu har det varit motstridiga rapporter om antalet sensorer, men en 10x förlustfri zoom Àr mycket troligt. OPPO presenterade nyligen en prototyp pÄ MWC 2019 med en fyrkantig modul som har 10x zoom och det Àr vad vi ser hÀr i Huawei P30 Pro ocksÄ. Teasern belyser inte nÄgot nytt men samma 10x zoom som har retats tidigare ocksÄ. Förutom det verkar P30 Pro ocksÄ ha ett glasbaksida med en gradientfinish.

huawei-p30-vd

För nÀrvarande verkar rapporter om fyrkamerainstÀllningarna pÄ P30 Pro dominera i smarttelefonsegmentet. Den fjÀrde sensorn förvÀntas vara en ToF-lins som kommer att placeras under blixt. Huaweis VD Richard Yu sÄgs ocksÄ ha en pÄstÄdd Huawei P30 Pro för nÄgra dagar tillbaka nÀr han poserade för ett foto. Det Àr ganska tydligt att Huawei P30 Äterigen kommer att ge nÄgra kraftfulla kameramoduler för att göra det till en verklig eftertrÀdare för P20 som startade trippelkamerarevolutionen.

[Previous Story]Samsung Galaxy S10 + kostar enligt uppgift endast cirka 30 000 Rs att göra

[Next Story]Facebook börjar rulla ut instÀllningen för mörkt lÀge till Messenger