Huawei P30 Pro India lanseras strax efter global avtäckning: rapport

Huawei P30 Pro

“Huawei presenterar de nya P30- och P30 Pro-flaggskeppstelefonerna i Paris den 26 mars.”

Medan vi känner till de exakta datumen för den globala lanseringen av Huawei P30, fanns det ingen information om Indien-lanseringen förrän nu. Enligt en rapport från nyhetsbyrån IANS, Huawei planerar att lansera de nya telefonerna snart efter den globala lanseringen. Företaget skulle presentera P30 och P30 Pro vid ett evenemang i Paris den 26 mars. Du kan förvänta dig att lanseringen i Indien kommer att äga rum några dagar efter Paris-evenemanget.

Huawei P30 Pro

Huawei P30 Pro kommer att bli n√§sta flaggskepp fr√•n f√∂retaget och vi vet ganska mycket allt som finns att veta om telefonen. Det kommer att bli en kraftfull telefon med en lika imponerande kamera. Huawei P20 Pro var den f√∂rsta P-serien som lanserades i Indien, s√• det √§r bara logiskt att ge anv√§ndare i Indien eftertr√§daren. En k√§lla gav f√∂ljande uttalande till IANS: “F√∂retaget √§r dedikerat till den indiska marknaden och det syftar till att minska klyftan i tidpunkten f√∂r globala lanseringar av flaggskeppsenheter med den h√§r telefonen.”

Huawei har klarat sig mycket bra globalt och är för närvarande på väg att avlägsna Samsung som den största smarttelefontillverkaren. Företaget har levererat massor av imponerande telefoner och har nyligen till och med gått in i den hopfällbara smartphonescenen med Mate X. Mate 20 Pro (recension), ett annat flaggskepp från Huawei, har varit stor framgång och anses vara en av de bästa smartphonesna 2018.

huawie p30 pro_leak

Låt oss nu prata lite om den kommande P30-serien. Standard P30 sägs ha en 6,1-tums OLED-skärm och har en trippel-bakre kamerainställning. Den större P30 Pro kommer att ha en större 6,47-tums skärm och ett vattenfall. Telefonen sägs också använda en Crystal OLED-ljudteknik för att bli av med högtalargallret. Pro-varianten har en fyrkamerainställning med tre sensorer placerade vertikalt och en fjärde placerad bredvid den tillsammans med blixt. En av sensorerna sägs ge upp till 10X förlustfri optisk zoom. Vi måste vänta till 26 mars för att ta reda på alla detaljer.

[Previous Story]Mi TV 4A Pro 49-tums får en prissänkning i Indien, nu tillgänglig till 29999 Rs

[Next Story]Samsung Galaxy A50 recension: tar tillbaka kampen till kinesiska rivaler