Huawei P30 Pro ‘Meddela mig’ -sidan gĂ„r live pĂ„ Amazon Indien, lanseringen förvĂ€ntas snart

Huawei P30 Pro 'Meddela mig' -sidan gÄr live pÄ Amazon Indien, lanseringen förvÀntas snart

“Huawei P30 Pro med fyrhjuliga kameror, Kirin 980-chipset, fingeravtryckssensor pĂ„ displayen och OLED HDR-skĂ€rm kommer snart att lanseras i Indien, antyder listan”

Huawei tillkĂ€nnagav P30 och P30 Pro vid ett evenemang i Paris igĂ„r. P30 Pro förvĂ€ntas lanseras i Indien direkt efter den globala avtĂ€ckningen, men det finns inget exakt lanseringsdatum. Men telefonen Ă€r nu officiellt listad pĂ„ Amazon.in och alternativet ‘Meddela mig’ Ă€r ocksĂ„ live. Med varumĂ€rket som syftar till att minska klyftan mellan de globala tillkĂ€nnagivandena och den indiska lanseringen Ă€r det möjligt att telefonen kan bli officiell i landet nĂ„gon gĂ„ng i april, som ryktades tidigare.

Huawei P30 Pro_2

Huawei P20 Pro lanserades i Indien förra Äret, sÄ det Àr bara logiskt för företaget att ocksÄ lansera P30 Pro. Handenheten levereras med Huaweis SuperSpectrum-sensor, SuperZoom-objektiv, en ny Time of Flight (ToF) -kamera och bÀttre OIS- och AIS-bildstabilisering. Medan P30 Pro levereras med en fyrkamerainstÀllning, Àr P30 utrustad med tre bakre kameror. Den förstnÀmnda fyrkamerainstÀllningen bestÄr av en 40MP Huawei SuperSpectrum-sensor (f / 1.6) primÀr sensor, en 20MP (f / 2.2) ultravidvinkel sekundÀrlins, en 8-megapixel teleobjektiv med 5x zoom och en Time -of-Flight (ToF) fjÀrde objektiv för skÀrpedjupeffekt. Den frÀmre kameran fÄr en 32MP-sensor.

Huawei P30 Pro_8

Huawei P30 Pro drivs av det egna HiSilicon 7nm Kirin 980-chipsetet och har en fingeravtryckssensor pÄ displayen som varumÀrket hÀvdar Àr 30 procent snabbare Àn den pÄ Mate 20 Pro. Smarttelefonen har en 6,47-tums full HD + OLED HDR-skÀrm med DCI-P3-fÀrgskala och Huaweis akustiska teknik som vibrerar skÀrmen för att producera ljud. Eftersom Amazon-listan redan Àr uppe kan vi förvÀnta oss lanseringen snart. HÄll ögonen öppna för fler uppdateringar.