Huawei P30 Pro-prototyp upptÀcktes vid MWC 2019; P30 Lite besöker TENAA

Huawei P30, P30 Pro-specifikationer lÀckte i sin helhet

“Huawei Ă€r redo att lansera sina flaggskepp i P30-serien en hĂ€ndelse i Paris den 26 mars.”

Huawei har skickat ut mediainbjudningar för lanseringen av sin kommande flaggskeppsserie – P30, P30 Pro och P30 Lite i Paris den 26 mars. Smarttelefonerna Ă€r inte lĂ€ngre ett mysterium tack vare omfattande lĂ€ckor och rykten tidigare. Nu har Digital Trends lyckats spendera lite tid med en icke-operativ prototyp av P30 Pro pĂ„ MWC 2019. Samtidigt har den mer prisvĂ€rda modellen, P30 Lite, upptĂ€ckts pĂ„ webbplatsen för TENAA.

Huawei P30 Pro Prototyp

Digital Trends-författarna snubblade av misstag pÄ prototypen pÄ Huawei monter pÄ MWC 2019. Dummy-enheten har Vogue (kodnamn för P30 Pro) i stÀllet för Huawei och Link istÀllet för Leica pÄ bakpanelen. Det förvÀntas att den sista enheten kommer att ha det vanliga varumÀrket Huawei och Leica pÄ baksidan. Enheten har bara tre kameror pÄ baksidan inbÀddad i en enda modul, i motsats till lÀckorna som föreslog fyrkameror för Pro Variant. Det spekuleras att den med fyra kameror faktiskt kommer att vara en 5G-enhet i handenheten. NÀr det gÀller designen, förutom den enskilda kameramodulen, Àr P30 Pro-dummy mycket lik P20 Pro (recension). Dessutom sÄgs prototypen i kromfinish, vilket kan vara ett av fÀrgalternativen för de kommande flaggskeppen. En annan mÀrkbar förÀndring Àr det saknade 3,5 mm ljuduttaget. TyvÀrr hölls specifikationerna för P30 Pro och skÀrmen hemliga.

Huawei P30 Pro prototypkamera

NĂ€r det gĂ€ller P30 Lite sĂ„gs smarttelefonen nyligen pĂ„ den kinesiska certifieringswebbplatsen – TENAA, och avslöjade nĂ„gra viktiga detaljer. Enligt listan kommer P30 Lite med en 6,15-tums skĂ€rm med 1 080 x 2 340 pixlar upplösning. I sin kĂ€rna förvĂ€ntas telefonen ha Kirin 710-oktakĂ€rnprocessorn med antingen 4 GB eller 6 GB RAM. Dual-SIM-smarttelefonen har en bakmonterad fingeravtryckslĂ€sare för sĂ€kerhet och 3 240 mAh batteri med 18 W snabb laddning.

Vi kommer att lÀra oss mer om dessa smartphones om en mÄnads tid nÀr Huawei-tjÀnstemannen avslöjar dem, sÄ hÄll ögonen öppna.