Huawei P30 Pro senaste renderingar avslöjar ny fÀrg före lanseringen den 26 mars

Huawei P30 Pro senaste renderingar avslöjar ny fÀrg före lanseringen den 26 mars

“Huawei P30 Pro gör att handenheten visas i Sunrise Red-fĂ€rg och visar att den har en IR-blaster och inte har ett 3,5 mm hörlursuttag”

Huawei P30-serien kommer att bli officiell senare denna mÄnad i Paris. Företaget har plÄgat fyrkamerainstÀllningarna och superzoomfunktionerna i P30 Pro, som den avancerade varianten i serien. Förutom P30 Pro Àr Huawei ocksÄ instÀlld pÄ att introducera P30 och Àven P30 Lite. Nu har nya renderingar av P30 Pro dykt upp online och avslöjar designen av telefonen i sin fulla Àra i en helt ny röd fÀrg.

Medan vi har sett P30 Pro i blÄ fÀrg, visar den hÀr nya renderingen oss P30 Pro i en röd lutningsfÀrg. Enligt WinFuture.de, som publicerade dessa renderingar, kommer fÀrgen att kallas Sunrise Red. Renderna visar att handenheten kommer med en IR-blaster och missar 3,5 mm hörlursuttaget. I en tweet sa Roland Quandt, som driver WinFuture.de, att P30 kommer att behÄlla 3,5 mm hörlursuttaget och inte kommer att fÄ IR-blaster.

Som ryktat tidigare kommer Huawei P30 Pro med fyra bakre kameror, med en periskoplins och optisk och hybrid zoomfunktion. Flaggskeppet sÀgs ha en OLED-skÀrm med ett vattendroppskÄr och optiska fingeravtryckssensorer. Den avancerade P30 Pro kommer att fÄ tre varianter med 8 GB RAM som standard och 128 GB, 256 GB och 512 GB lagringsalternativ. Handenheten kommer i lutande fÀrger med glasbaksida som ger den en förstklassig touch. Huawei P30 Pro kommer att drivas av den senaste 7nm Kirin 980-chipsetet.

NĂ€r det gĂ€ller designen Ă€r fronten nĂ„got böjd till kanterna, ungefĂ€r som modellerna i Samsung Galaxy S10-serien. Handenheten har tre sensorer staplade vertikalt, medan den dubbla LED-blixten och den fjĂ€rde kamerasensorn kommer att vara bredvid dem. Den tredje kameran pĂ„ bĂ„da enheterna sĂ€gs vara ett zoomobjektiv för att fĂ„nga en förlustfri bild av motiven placerade pĂ„ avstĂ„nd och förvĂ€ntas utöka sitt zoomomrĂ„de. Även om det inte bekrĂ€ftas kommer P30 Pro enligt uppgift att ha Leica Vario-Summilux-H-mĂ€rkta linser och 16-125 mm brĂ€nnvidd och f / 1,6-f / 3,4 blĂ€ndarlins. Med lanseringen som nĂ€rmar sig behöver vi inte vĂ€nta mycket lĂ€ngre för att fĂ„ veta mer om P30-flaggskeppsserien.