Huawei P30 Pro Super Zoom-förfalskade foton har tagits frÄn DSLR

Huawei P30 Pro Super Zoom-förfalskade foton har tagits frÄn DSLR

“Huawei P30 Pro-serien Super Zoom tlĂ€ttare bilder visade sig tas av en DSLR-kamera. ”

Huawei Àr planerad att tillkÀnnage P30-serien senare denna mÄnad och varumÀrket har redan börjat reta flaggskeppet med reklamfilmer som antyder dess superzoomfunktioner. Faktum bakom dessa imponerande förlustfria foton, som GSMArena upptÀckte, Àr dock att de faktiskt togs frÄn en DSLR och inte Huawei P30. En av bilderna Àr hÀmtad frÄn en fotografs portfölj och en kommer frÄn Getty Images. Denna oetiska praxis undergrÀver flaggskeppets faktiska fotograferingsförmÄga.

Huawei P30 Pro

Det hÀr Àr dock inte första gÄngen som Huawei fÄngas med hjÀlp av ett DSLR-foto för att förvrÀnga exempel pÄ smartphone-bilder, det fÄngades för samma fel nÀr det publicerade falska Nova 3-selfies, nÀr de faktiskt togs frÄn en DSLR. Vulkanbilden, som Àr en bland reklambilderna, togs frÄn Getty Images, och barnet som lekte med ankorfoto togs frÄn en fotograf som heter Jake Olsons portfölj. Det Àr mycket möjligt, varumÀrket kan ha skaffat sig upphovsrÀtt till de bilder som anvÀnds i teaserkampanjen och inte stjÀla dem direkt. Men ÀndÄ Àr detta inte nÄgot man kan förvÀnta sig av Huawei.

Huawei P30 Pro Àr tippad för att levereras med fyrkamera bak med en periskoplins och optisk och hybrid zoomfunktion. Medan den vanliga P30 förvÀntas packa trippelkamerainstÀllningar pÄ baksidan, kommer P30 Pro att ha fyrkamera. Huaweis VP för global produktmarknadsföring, Clement Wong publicerade ett mÄnskott pÄ Weibo och nÀmnde att bilden var oredigerad och fÄngades av P30 Pro medan den var handhÄllen och utan ytterligare hjÀlp. Tidigare rapporter tyder pÄ att Huawei P30 och P30 Pro-smartphones kommer att ha OLED-skÀrmar med ett vattendroppskÄr och optiska fingeravtryckssensorer. Medan P30 erbjuds i en enda konfiguration pÄ 6 GB + 128 GB. Den avancerade P30 Pro kommer att fÄ tre varianter med 8 GB RAM som standard och 128 GB, 256 GB och 512 GB lagringsalternativ.