Huawei P30 Pro unboxing: packa upp fyrkamera-djuret

Huawei P30 Pro unboxing: packa upp fyrkamera-djuret

Efter mÄnader av lÀckor, Huawei P30 och P30 Pro (första intryck). presenterades officiellt vid ett evenemang i Paris igÄr. De tvÄ smartphonesna Àr flaggskepp pÄ alla sÀtt med Kirin 980-chipsets, kraftfulla Leica-certifierade kameror, stora batterier och fingeravtryckssensorer pÄ skÀrmen.

Huawei P30 Pro unboxing_1P30 Pro Àr den större och mer avancerade enheten av de tvÄ, med en 6,47-tums böjd OLED-skÀrm, fyra bakre kameror och ett 4200 mAh batteri med 40 W SuperCharge-teknik, 15 W snabb trÄdlös laddning och omvÀnd trÄdlös laddning. Den levereras ocksÄ med upp till 8 GB RAM-minne och upp till 512 GB lagringsutrymme. Enheten förvÀntas lanseras i Indien i mitten av april, och om du har ögonen pÄ detta flaggskepp, hÀr Àr en snabb titt pÄ innehÄllet i lÄdan.

Huawei P30 Pro unboxing_3
P30 Pro kommer i en minimalistisk vit lÄda med Leica fyrkamera mÀrke. NÀr du öppnar den ser du först att smarttelefonen ligger i ett fack. Nedan finns en rektangulÀr klaff som innehÄller SIM-ejektorverktyget och ett klart TPU-fodral. Nedan hittar du en 10W / 4A tvÄ-stifts SuperCharge-laddare, USB Type-C-kabel och ett par kabelanslutna Type-C-hörlurar med en inbyggd fjÀrrkontroll. Enheten som jag fick överlÀmnades inte för detaljhandeln, sÄ det Àr möjligt att de sista detaljhandelsboxarna kan skilja sig nÄgot.

Ansvarsfriskrivning: Denna författare deltog i lanseringsevenemanget i P30-serien i Paris pÄ Huaweis inbjudan