Huawei P30 Pro’s förlustfria zoom officiellt retad pĂ„ Twitter

Huawei P30 Pro's förlustfria zoom officiellt retad pÄ Twitter

“Huawei P30-serien av smartphones Ă€r ganska bekrĂ€ftad att lanseras nĂ€sta mĂ„nad och ger omfattande optisk zoom som inte sett tidigare i smartphones.”

Huawei har nu ganska mycket bekrÀftats för att inte ta med sin kommande flaggskeppsuppstÀllning, Huawei P30-serien, till Mobile World Congress-festen i Är. IstÀllet kommer den att lanseras vid ett speciellt evenemang av företaget den 26 mars. Med över en mÄnad kvar för lanseringen har Huawei nu officiellt slÀppt fler teasers om sina kommande smartphones.

Den senaste officiella teasern för Huawei P30-smartphones visar vad som ska vara omfattande optisk zoom för Huawei-kamerorna. Huawei P20 Pro inkluderade redan upp till 3x optisk zoom, och P30-serien förvÀntas förbÀttra det redan existerande erbjudandet frÄn Huawei. Ordet pÄ gatan antyder att Huawei kan införa 10x hybrid optisk zoomteknik som kommer att erbjuda ett nytt arrangemang av linser i smarttelefonens kropp för att producera omfattande optisk zoom, minus rörliga linsapparater.

TÀvlingen Àr inte ens nÀra. En bÀttre zoom kommer 26.03.2019. #RewriteTheRules # HUAWEIP30 pic.twitter.com/mdXWlFqsl1

– Huawei Mobile (@HuaweiMobile) 20 februari 2019

Teasers delade av Huawei, pĂ„ denna anteckning, verkar antyda just det. Huawei har slĂ€ppt en teaser-affisch pĂ„ Twitter, som visar ett snĂ€pp av lövverk och ett parallellt skott av en kontrastfĂ€rgad fjĂ€ril zoomat in lĂ„ngt ifrĂ„n. Det finns ocksĂ„ lite tunga i kinden humor fĂ€st vid inlĂ€gget – texten pĂ„ teaser affischen sĂ€ger “Standard kommer inte att göra”, med “S” markerad i Samsungs varumĂ€rke blĂ„ fĂ€rg, mycket tillfĂ€lligt pĂ„ dagen för Galaxy S10-lineupens lansering.

Huaweis P30-sortiment av smartphones förvÀntas drivas av den senaste HiSilicon Kirin 980-processorn, tillsammans med upp till 8 GB RAM, upp till 6,5-tums AMOLED-skÀrmar och alla funktioner som du kan förvÀnta dig av en nuvarande generationens flaggskeppssmartphone. Huawei P30-sortimentet av enheter förvÀntas innehÄlla Ätminstone en tredubbla kamerainstÀllningar, med P30 Pro spionerad för att innehÄlla upp till fyra bakre kameror, inom vilka 10x optisk zoominstÀllning Àr planerad att inkluderas.