Huawei P30-serien sÄlde över 10 miljoner enheter pÄ bara 85 dagar

Huawei P30-serien sÄlde över 10 miljoner enheter pÄ bara 85 dagar

”Huawei P30 Pro flaggskeppssmartphone har en 6,47-tums full-HD-skĂ€rm, som drivs av Kirin 970 SoC, och har 4 200 mAh-batteri”

Huawei meddelade att de sĂ„lt över 10 miljoner P30-serienheter pĂ„ bara 85 dagar efter lanseringen. Det Ă€r bra 62 dagar tidigare Ă€n sin föregĂ„ngare; P20-serien, vilket sĂ€tter ett nytt 3-mĂ„naders försĂ€ljningsrekord för Huawei. P30 Pro fick priset ”BĂ€sta smarttelefon” frĂ„n European Hardware Awards. I slutet av maj hade Huawei levererat 100 miljoner enheter totalt och nĂ„dde mĂ€rket snabbare Ă€n förra Ă„ret.

Dessutom sa Huawei ocksÄ att de hade skickat över 100 miljoner SuperCharge-produkter, inklusive smartphones, kraftbanker och en laddare som stöder företagets snabbladdningsteknik. Huawei Watch GT har sedan lanseringen i oktober sÄlt över 2 miljoner enheter, vilket gör det till den mest populÀra Huawei smartwatch nÄgonsin. Enligt IDC-data levererade den kinesiska leverantören fem miljoner enheter under de första tre mÄnaderna i Är med en tillvÀxt pÄ 282 procent jÀmfört med Äret innan. Huawei Watch GT körs pÄ Lite OS, istÀllet för Android.

För att komma ihÄg drivs Huawei P30 Pro-flaggskeppet av det egna HiSilicon 7nm Kirin 980-chipsetet och har en fingeravtryckssensor pÄ skÀrmen för sÀkerhet. Den har en relativt större 6,47-tums full-HD + OLED HDR-skÀrm med DCI-P3-fÀrgskala och Huaweis akustiska teknik som vibrerar skÀrmen för att producera ljud. Det finns en fyrkamerainstÀllning med en 40MP primÀr sensor, en 20-MP ultra-vidvinkelobjektiv, en 8MP teleobjektiv och en ToF-objektiv. Det finns en 32MP snapper pÄ framsidan för selfies och videochattar. Det finns ett 4 200 mAh batteri med stöd för snabb laddning och stöder Android 9.0 Pie med EMUI 9.0 pÄ toppen.