Huawei P30-serien teaser-video slÀppt; RAM- och lagringsvarianter avslöjade i en ny lÀcka

Huawei P30 Pro

“NĂ€r vi nĂ€rmar oss lanseringen den 26 mars i Paris fĂ„r teasers och rykten kring Huawei P30-serien fart”

Vi Àr nu nÀrmare lanseringen av Huawei P30, P30 Pro och P30 Lite i Paris Àn tidigare. Och Internet Àr redan i full fart med rykten och teasers om det kommande flaggskeppet. Nu har varumÀrket gÄtt vidare och lagt upp en teaservideo av den kommande serien. I Ànnu en lÀcka av Roland Quandt har RAM och lagringsvarianter av P30 och P30 Pro avslöjats.

Huawei P30-serien teaservideo

Teaservideoen som publicerats av Huawei Àr ganska lÄng, animerad och antyder flera möjliga funktioner i det kommande sortimentet. Den framtrÀdande grafiken i videon var bilden av mÄnen, vilket Àr en nick till mÄnbilden som publicerades av Huawei VD tidigare. PÄ tal om detta har Huawei P30-flaggskeppen bekrÀftats att de kommer med en superzoomkamera i periskopstil av marknadsföringschefen Clement Wong tidigare idag. Andra illustrationer i teaservideon pekar mot telefonens ljud och högtalare och en del 3D-animationer som inte Àr helt tydliga i sitt syfte. Vi tittar dock pÄ silhuetten av smarttelefonen i videon och kan se ut den böjda skÀrmen som Mate 20 Pro (recension).

Huawei P30 och P30 Pro RAM och lagringsvarianter

godbit # 2:
Huawei P30 6 / 128GB
Huawei P30 Pro 8/128 GB, 8/256 GB, 8/512 GB

Ansvarsfriskrivning: Baserat pÄ vad jag har sett hittills (lanseringen Àr trots allt fortfarande ett tag borta). Konfigurera beroende pÄ land och kanske till och med fÀrg. Andra varianter kan mycket vÀl vara möjliga.

– Roland Quandt (@rquandt) 5 mars 2019

Den populÀra tipster Roland Quandt gav nyligen alla sin första titt pÄ den kommande P30 och P30 Pro. Nu har lÀckaren gÄtt vidare och avslöjat RAM- och lagringsvarianterna för bÄda dessa smartphones. Enligt Quandt kommer P30 att erbjudas i en enda konfiguration pÄ 6 GB + 128 GB. Den avancerade P30 Pro Ä andra sidan kommer att fÄ tre varianter med 8 GB RAM som standard och 128 GB, 256 GB och 512 GB lagring. Quandt avslöjade ocksÄ att P30 Lite-modellen kommer med 128 GB lagringsutrymme för basvarianten.

Tipster nĂ€mner ocksĂ„ att P30 Lite kommer med samma pris som förra Ă„rets basvariant, nĂ€mligen. 369 € (~ Rs 29 400). Vi behöver inte vĂ€nta mycket lĂ€ngre pĂ„ exakta detaljer eftersom lanseringsevenemanget Ă€r precis runt hörnet.