Huawei sÀger att mellanklass 5G-telefoner kommer fram 2020

Huawei sÀger att mellanklass 5G-telefoner kommer fram 2020

“Dessa 5G-kompatibla mellantelefoner kostar nĂ„gonstans i nĂ€rheten av 1 000 RMB, sĂ€ger Huawei”

Med de första funktionella 5G-nÀtverken rullade ut i lÀnder som Sydkorea och Schweiz, snubblar smarttelefonmÀrken för att lansera 5G-kompatibla telefoner för att fÄ den första fördelen. Tillverkare som OPPO Àr redan pÄ framsidan i dessa anstrÀngningar. Medan de flesta av dessa 5G-kompatibla telefoner finns i den högre Ànden av prisspektret, men Huawei sÀger att 5G-telefoner i mellanklass kommer att anlÀnda 2020. Huaweis president för 5G-produktlinjen, Yang Chaobin, sa att utvecklingen av 4G var snabbare Àn 3G och utvecklingen av 5G kommer att gÄ snabbare Àn den för 4G.

Huawei Mate 20 X - Utvalda

TjÀnstemannen erinrade om att de första 4G-telefonerna tog tre Är innan de blev offentliga och att mellanklassfunktionerna endast var tillgÀngliga efter fyra Är. För nÀrvarande upplever Kina den första vÄgen med 5G-telefoner och dessa Àr sÄ höga som 10 000 RMB. Huawei förvÀntar sig att de första RMB 1 000 5G-smartphonesna kommer ut pÄ marknaden i slutet av nÀsta Är.

Huawei-tjĂ€nstemannen gjorde dessa uttalanden efter att företaget debuterade Huawei Mate 20X 5G i Kina till ett pris av 12 800 RMB (1 882 $). NĂ€r det gĂ€ller den aktuella situationen verkar 5G inte sĂ€rskilt övertygande ur anvĂ€ndarsynpunkt. Priserna pĂ„ kompatibla telefoner Ă€r riktigt höga. Å andra sidan Ă€r nĂ€tverksutbredning och tillförlitlighet inte sĂ€rskilt betryggande eftersom tekniken fortfarande befinner sig i en övergĂ„ngsfas just nu, Ă€ven i en handfull lĂ€nder dĂ€r den Ă€r tillgĂ€nglig.

[Previous Story]Spotify Lite-app för Android-smarttelefoner som startar i Indien

[Next Story]Vivo V15 Pro 8GB-variant och Vivo V15 i Aqua Blue-fÀrg lanserades i Indien