Huawei smart-TV med 8K-upplösning och AI-stöd lanserades enligt uppgift i september

Huawei smart-TV med 8K-upplösning och AI-stöd lanserades enligt uppgift i september

“Huawei smart-TV förvĂ€ntas levereras med avancerade funktioner som ultraklar upplösning, bred fĂ€rgskala och artificiell intelligens”

Huawei, vars framtid med smartphones ser dyster ut efter att Android-licensen Äterkallats av Google, vill dyka in i smart-TV-segmentet. Företagets chef Yu Chengdong hade tidigare avslöjat att varumÀrket vill utforska stora skÀrmar med AI-funktioner. Spekulationer följde snart att Huawei arbetar pÄ smarta TV-apparater, och det kommer att vara annorlunda Àn de traditionella TV-apparaterna. En ny rapport har nu bekrÀftat att Huawei smart-tv kan komma senare i Är.

huawei-logo1

Enligt en rapport frĂ„n Mydrivers kommer Huawei att lansera en “avancerad” TV i september. Detta strider mot tidigare rykten, som hĂ€vdade att Huawei 55-tums och 65-tums TV-apparater kunde meddelas i maj respektive augusti. SĂ€ljarens LCD-TV-projekt kunde ha försenat lanseringsdatumet för TV-apparaterna. Företaget sĂ€gs ha samtal med bildskĂ€rmstillverkarna BOE och Huaxing Optoelectronics för att utveckla LCD-TV för lĂ„gmarknadsmarknader.

Under tiden tippar de smarta TV-apparaterna frÄn Huawei för att packa en skÀrm med 8K ultraklar upplösning och bred fÀrgskala. Panelen kan hÀmtas frÄn Samsung och enheten kan förinstalleras med en massa AI-funktioner (Artificial Intelligence). Det finns ocksÄ rapporter om att Huawei förbereder sig för att lansera vÀrldens första 5G-TV i slutet av detta Är, och den kommer att vara utrustad med en 8K-skÀrm. Huawei: s övergÄng till TV-marknaden förvÀntas hjÀlpa det att bygga sitt eget IoT-ekosystem för hemmet.

[Previous Story]Android R stöder naturligtvis rullningsbara skÀrmdumpar, bekrÀftar Google-chefen

[Next Story]Infinix S4 med 32MP selfie-kamera lanseras i Indien den 21 maj