Huawei tillkännager VIP-kundtjänst för P30 Pro-användare i Indien

Huawei tillkännager VIP-kundtjänst för P30 Pro-användare i Indien

“Huaweis speciella VIP-tj√§nster f√∂r P30 Pro inkluderar gratis upph√§mtning och droppar, snabbare reparationstid och dedikerat IVR-avgiftsfritt nummer”

Huawei har meddelat nya speciella VIP-tjänster för P30 Pro-kunder i Indien. Enligt detta program kan användare av telefonen använda en gratis plocknings- och släppanläggning över hela Indien. Dessutom säger det kinesiska varumärket att det inte kommer att finnas något token-system för P30 Pro-kunder Рi stället kommer det att erbjuda prioriterade tjänster över sina exklusiva servicecenter i landet.

Huawei-P30-Pro-recension-91mobiles-10_thumb.jpg

Kunder kan utnyttja VIP-tj√§nsterna genom att boka ett m√∂te via Hi Care-appen som √§r f√∂rinstallerad p√• telefonen eller via Huawei-webbplatsen eller genom att anv√§nda det dedikerade IVR / avgiftsfria numret som “expertpersonal” deltar i. Huawei erbjuder f√∂r n√§rvarande VIP-tj√§nster Huawei Mate20 Pro-smarttelefonen ocks√• i Indien och h√§vdar att de har distribuerat dedikerade supportagenter vid Huaweis kontaktcenter f√∂r VIP-tj√§nsterna.

Separat har Huawei nyligen lanserat en ny OTA-uppdatering till P30 Pro som ger kameraförbättringar, upplåsning av fingeravtryck, synkronisering av ljud och video och förbättringar av skärmen och inkluderar även den senaste säkerhetsuppdateringen från Google.

Tornado Pan, landschef (Huawei-märke), Consumer Business Group, Huawei Indien, sa, “VIP-tjänsten är ännu ett steg från vår sida för att erbjuda den bästa servicen till våra uppskattade konsumenter över hela Indien. Erbjudandet gäller för alla varianter av Huawei P30 Pro-enheter, oavsett köpmetod, online eller detaljhandel. Så länge kunderna har köpt den specifika enhetsmodellen är de berättigade att använda VIP-tjänsterna inom den angivna garantiperioden. Indien är en mycket viktig marknad för Huawei och sådana tjänster är den perfekta utföringsformen av vårt åtagande att endast erbjuda den allra bästa upplevelsen för den indiska marknaden. Vi vill ytterligare förbättra den övergripande upplevelsen av våra premiumprodukter med exklusiva erbjudanden som detta.“