Huawei vikbar telefon avbildad i 3D-bilder och renderar

Huawei vikbar telefon avbildad i 3D-bilder och renderar

“Kinesiska tillverkare som ryktas arbeta med en hopfĂ€llbar telefon inkluderar Huawei och OPPO.”

Medan Samsung har framtrÀtt som föregÄngaren i loppet för den första nÄgonsin hopfÀllbara smarttelefonen, verkar det som om kinesiska OEM-tillverkare har arbetat med egna produkter. Huawei kommer att tÀnka först och det verkar som om företaget har underhÄllit idén sedan början av 2018. Baserat pÄ patent frÄn den tiden, LetsGoDigital har gjort 3D-Ätergivningar av hur Huawei fÀllbara smartphone Àntligen kan se ut nÀr den materialiseras i framtiden.

Huawei-Flexibel-Telefon-Render_1-768x456

Det Àr vÀrt att notera att renderingen Àr enbart baserade pÄ patent och kanske / kanske inte Äterspeglar den faktiska produkten som för nÀrvarande Àr under utveckling hos Huawei. NÄgra av dessa patent hittades frÄn WIPO (World Intellectual Property Organization) och renderingen visar helt enkelt den informationen. Huawei verkar arbeta med en yttre skÀrm. vilket innebÀr att skÀrmen ligger pÄ ytan medan vissa som Samsung har en skÀrm pÄ interiören. Om dessa 3D-bilder visar den slutliga produkten böjer sig Huaweis vikbara telefon helt platt sÄ att det inte lÀmnas nÄgot utrymme mellan de tvÄ halvorna, vilket skulle vara imponerande att se i verkligheten.

Huawei-Flexibel-Telefon-Render_4-768x454

Förutom denna engÄngs 3D-rendering finns det verkligen ingen information om Huaweis hopfÀllbara telefon eller nÀr den kan visas. Företaget har bekrÀftat att det kommer att slÀppa en 5G-smartphone vid MWC 2019. Huaweis hopfÀllbara telefon Àr ocksÄ enligt uppgift 5G-kompatibel sÄ att vi kunde höra nÄgot om det pÄ den globala tekniska mÀssan. OPPO har enligt uppgift ocksÄ arbetat med en hopfÀllbar telefon och vi kunde se en produkt pÄ MWC frÄn OEM förutom Huawei. För nÀrvarande Àr vÄr bÀsta satsning för en konsumentfÀrdig hopfÀllbar telefon fortfarande Samsung och notera att den inte kommer att bli billig eftersom rapporterna anger att priserna kommer att uppgÄ till $ 1500.

[Previous Story]Redmi Go-priset tillkÀnnagavs officiellt i Filippinerna; att sÀlja för cirka 5400 Rs

[Next Story]Apple kan bli av med volymvippan pÄ framtida iPhones, föreslÄr en patentansökan