Huawei Watch GT, Huawei Band 3 Pro, Band 3e lanserades i Indien: pris, specifikationer

Huawei Watch GT, Huawei Band 3 Pro, Band 3e lanserades i Indien: pris, specifikationer

“Huawei Watch GT har en pulssensor, nya LiteOS, flera √∂vningssp√•rningsl√§gen och ett l√•ngvarigt batteri”

Den kinesiska smarttelefontillverkaren Huawei har lanserat sina senaste bärbara Huawei Watch GT, Huawei Band Pro och Huawei Band 3e i Indien. Från och med klockan är det en fitnessfokuserad produkt med massor av träningslägen för att hålla dig i form och aktiv. Huawei Watch GT kör också företagets Lite OS-programvara och har ett långvarigt batteri, pekskärmsdisplay, inbyggd platsspårare och en handfull AI-funktioner. Huawei Band 3 Pro och Huawei Band 3e är under tiden fitnessspårare riktade mot budgetsegmentet.

Huawei Watch GTHuawei Watch GT

Huawei Watch GT, Band 3 Pro, Band 3e-pris i Indien

Huawei Watch GT-priset i Indien har fastställts till Rs 16,990 för Classic Edition och Rs 15,990 för Sports Edition. De tidiga köparna får Huawei Sport BT AM61 hörlurar värda Rs 2999 gratis med klockan samt EMI-alternativ utan kostnad i upp till nio månader. Watch GT kommer endast att säljas från och med den 19 mars på Amazon.in.

Å andra sidan kommer Huawei Band 3 Pro och Band 3e att sätta dig tillbaka till Rs 4,699 respektive Rs 1,699. Band 3 Pro (tillgänglig från 26 mars) finns i Obsydian Black och Space Blue färgvarianter, men Band 3e finns i rosa och svarta nyanser från 19 mars och framåt.

Huawei Watch GT, Band 3 Pro, Band 3e specifikationer

N√§r det g√§ller specifikationerna har Huawei Watch GT en 1,39-tums AMOLED-sk√§rm med 454 x 454 pixlar uppl√∂sning. Den kommer kl√§dd i en “dubbelkronad design” med rostfritt st√•l och keramiska ramar och behandlas med en “DLC-diamantkolbel√§ggning” f√∂r att ge anv√§ndarna h√•llbarhet. Klockan inneh√•ller ocks√• tv√• bandalternativ – ett dubbelf√§rgat silikonband och ett elegant l√§der-gummiband.

Andra funktioner inkluderar Tri-GPS-system, Truseen 3.0 pulsmätare, spårningsfunktion för löpning, vandring, promenader och cykling. Klockans nya dual-chipset-arkitektur påstås vara energieffektiv tack vare AI-integration. Slutligen är bärbarheten spionerad för att packa ett långvarigt batteri som sägs ta 22 timmar med kontinuerlig träningsspårning, GPS- och hälsospårning och en skärm som alltid är på. Utan GPS kan batteriet sträckas upp till 30 dagar med meddelanden och samtalsvarningar och pulsmätning.

Huawei Band 3 ProHuawei Band 3 Pro

När det gäller Huawei Band 3 Pro erbjuder den också TruSeen 3.0 som sägs exakt upptäcka en användares hjärtfrekvens. Den har en 0,95-tums HD AMOLED-pekskärm i färg och intuitiva kontrollalternativ som att svepa vertikalt eller horisontellt för att navigera mellan skärmar eller knacka på skärmen för att återvända hem. Tillbehöret erbjuder pekskärmsvisning och är klassad för att leverera 17 dagars regelbunden användning, åtta timmars aktiv GPS-tid och upp till en månads standbytid. Band 3 Pro är också kompatibel med Huawei Health-appen som håller en flik över dina träningsdata.

huawei band 3eHuawei Band 3e

Det yngre syskonet Huawei Band 3e erbjuder “ergonomisk” design och packar ett nytt skorl√§ge – en applikation som ger exakt l√∂pdata med ett knapptryck. Huawei h√§vdar att den b√§rbara enheten kan tillhandah√•lla l√∂pbandsl√∂pningsdata med 97 procent med hj√§lp av inbyggd 6-axlig gyroskopbaserad sensor i skorl√§ge. Slutligen √§r det b√§rbara vattent√§tt upp till 50 meter.