Huaweis P30 Pro har redan upptÀckts pÄ Amazon, men du kan inte köpa den

Huaweis P30 Pro har redan upptÀckts pÄ Amazon, men du kan inte köpa den

Huawei kommer att presentera P30 Pro nĂ€sta vecka – ett flaggskepp som kommer att tĂ€vla med Galaxy S10 och iPhone XS, med en multilins kamera med en periskoplins som inte finns pĂ„ nĂ„gon iPhone eller Galaxy. Vi har hittills sett en massa lĂ€ckor som tĂ€cker telefonens design, specifikationer och pris, samt en video som lyfter fram den nya zoom- och fotograferingsfunktionen i svagt ljus pĂ„ handenheten. Men med bara nĂ„gra dagar kvar till presskonferensen i Paris har Amazon redan listat handenheten, vilket bekrĂ€ftar alla tidigare rykten och förstör Huaweis avslöjande.

Naturligtvis, bara för att det Àr pÄ Amazon, betyder det inte att du kan köpa det. Först för att listan, som upptÀcktes av italiensksprÄkig webbplats HDBlog.it, har redan tagits bort. För det andra kanske enheten inte ens levereras i USA, dÀr Huawei fortfarande har svÄrt att sÀlja sin mobila hÄrdvara, vilket framgÄr av följande bild.

128 GB-versionen av telefonen kostar 1 024 euro (1 167 dollar) i Italien och andra europeiska lÀnder och skickas den 5 april, förutsatt att informationen Àr korrekt. Kolla in det i bilden nedan (via Android Police):

Listan avslöjar ocksÄ det helt nya röda fÀrgalternativet som kommer till P30-serien (Amber Sunrise), samt telefonens specifikationer. Vi tittar pÄ en 7nm Kirin 980-plattform, 8 GB RAM, 128 GB lagringsutrymme och ett 4 200 mAh-batteri. PÄ baksidan finns en fyrkantslins Leica-kamera med en 40-megapixels Super Sensor-lins, 20-megapixellins, 8-megapixellins med 10X hybridzoom och Time-of-Flight (ToF) -sensor. Selfie-kameran har under tiden en 32-megapixelsensor.

Förutom Amazon-listan fick vi ocksÄ se mer P30 Pro görs med tillstÄnd av Evan Blass, som publicerade flera bilder pÄ Twitter som visar de nya Huawei-telefonerna:

BÄde P30 Pro och den billigare P30 visas i dessa renderingar, vilket i stort sett bekrÀftar alla tidigare lÀckor. De nya bilderna avslöjar ocksÄ de olika fÀrgalternativen för de tvÄ nya telefonerna och retar att de kan buntas med andra prylar, som trÄdlösa högtalare och laddningstillbehör, under förbestÀllningar.