Hur Crowdfunding hittar sin vÀg till fastigheter

Hur Crowdfunding hittar sin vÀg till fastigheter

Det finns en tendens att tĂ€nka pĂ„ crowdfunding som ett av de senaste verktygen som företagare och startföretag anvĂ€nder för att finansiera sina projekt och nya anstrĂ€ngningar. Även om detta Ă€r ett mycket vĂ€lbekant koncept för dem som har hört talas om crowdfunding, förgrena sig teknikverktyg och plattformar rĂ€ckvidden för crowdfunding-investeringar.

Numera ser vi en ökning av plattformar som ger investerare chansen att gÄ samman och dra nytta av fastighetsfastigheter för att diversifiera och förbÀttra sin investeringsportfölj.

Inte bara kan du gĂ„ med andra investerare i att starta ett nytt företag och fĂ„ fördelarna frĂ„n dessa företag, nu “kan du ocksĂ„ vĂ€lja mellan flera investeringsmöjligheter och fĂ„ full avkastning pĂ„ investeringen riktad i början av din investeringsprocess” sĂ€ger Craig Cecilio, VD pĂ„ DiversyFund.

Inte bara visar dessa investeringar bra resultat för sina investerare, investerare finner ocksÄ tröst i det faktum att de inte behöver investera ensamma. Att minska dina skulder ger dig mer frihet i ditt val av investeringar. Den senaste tekniken inom investeringsplattformar gör att du har tillgÄng till dessa möjligheter till hands.

Varför ska jag gÄ med i publiken?

Dessa plattformar Àr utan tvekan fascinerande och de fortsÀtter att vÀxa varje Är. Till exempel producerade denna typ av plattformar en uppskattad investering pÄ 2,1 miljarder dollar för nystartade företag 2016 och förvÀntas vÀxa Ànnu mer i Är.

I en artikel av Brian Rashid, VD för A Life in Shorts, sa han “Crowdfunding blir ett livskraftigt sĂ€tt att vara en del av massiva projekt som annars skulle vara utom rĂ€ckhĂ„ll för enskilda investerare.”

Detta Àr anledningen till att crowdfunding fÄr sÄ mycket uppmÀrksamhet. Oavsett om det Àr ett startföretag eller en fastighetsfastighet behöver du inte investera ensam lÀngre. Du kan investera med en folkmassa och sedan dela vinsten pÄ samma sÀtt.

Kan jag lita pÄ den hÀr branschen?

Det var inte lĂ€nge sedan nĂ€r fastighetsbranschen sĂ„g en av de vĂ€rsta krascherna i vĂ„r historia. Vissa erfarna investerare Ă„terhĂ€mtar sig fortfarande frĂ„n den tiden. Men som alla nya branscher finns det en vĂ€g att bygga förtroende frĂ„n anvĂ€ndarna framĂ„t. Även om dessa crowdfunding-investeringar har attraktionen att det Ă€r rĂ€ttvist för alla, finns fortfarande brist pĂ„ förtroende.

Brian W. Tang hÀvdar i FinTech-boken att ett förslag pÄ misstro frÄn denna bransch kan bryta isÀr ett företag.

ÄndĂ„ ger sjĂ€lva tekniken oss verktygen för att kunna ha mycket mer engagemang i vĂ„ra investeringar utan samma huvudvĂ€rk som tidigare. Modern teknik ger investerare nya verktyg till deras fördel och de sĂ€rskilda riskerna med att investera i möjligheter till crowdfunding minskar tack vare denna teknik.

Vad du ska leta efter i en fastighetsfinansieringsplattform

Du vill leta efter en plattform med verktyg som lÄter dig:

Analysera en investeringsmöjlighet pÄ samma sÀtt som plattformen analyserar den. Lita pÄ ett företag som visar all deras forskning, bilder, marknadsstudier etc. HÄll ett öga pÄ utvecklingsprocessen för en förvaltningsfastighet. Se till att de skickar regelbundna uppdateringar sÄ att du kan kÀnna dig bekvÀm varje mÄnad fram till utbetalningstiden. Ha en profilinstrumentpanel dÀr du kan hÄlla reda pÄ dina intÀkter och nya möjligheter pÄ marknaden. En plattform du kan lita pÄ skapar alltid nya sÀtt att hjÀlpa sina investerare att öka sina intÀkter. Var praktiskt taget var som helst i vÀrlden, men ÀndÄ kunna investera nÀr tiden Àr rÀtt för dig. VÀrlden Àr mycket mindre idag tack vare sjÀlva tekniken. Dina investeringar ska kunna vara med dig och resa med dig vart du Àn gÄr.

Slutligen samarbeta med en fastighetsfinansieringsplattform för fastigheter som gÄr utöver de tekniska egenskaperna och samarbeta med de bÀsta designersna i branschen för att ge sina kunder toppmoderna design som köpare inte kan motstÄ.

Även om marknaderna förskjuts i rĂ€tt riktning tillĂ„ter crowdfunding investerare att fĂ„ hög avkastning utan att titta under varje sten pĂ„ deras vĂ€g. Det hela började med nya startups och nu Ă€r det ocksĂ„ en del av hur du kan investera i fastigheter. LĂ€mna dig inte kvar i den hĂ€r branschen som visar stora framsteg sedan den dagen den började.

LÀs mer om trender inom crowdfunding pÄ TechCo