Hur du behÀrskar datavetenskap i ditt schema

Hur du behÀrskar datavetenskap i ditt schema

I en nyligen genomförd undersökning av LinkedIn listades dataforskare som toppjobb för nyutexaminerade, med en medianlön pÄ 93 000 dollar, inte illa. För dem som redan har viss kunskap inom detta omrÄde kan förstÀrkning av din kompetens bara göra dig mer vÀrdefull, och Datavetenskap med SAS- och R-certifieringspaket kan hjÀlpa.

Datavetenskapspositioner finns bÄde vid nystartade företag och etablerade företag och datavetenskapliga anstÀllda hjÀlper till att förstÄ en stor mÀngd data och upptÀcker nya insikter. Dessa fÀrdigheter kan ocksÄ hjÀlpa ledarskap att fatta bÀttre beslut, skapa tydlighet i aktuella affÀrsstrategier, fÄ ett hopp pÄ deras konkurrens, gÄ in pÄ nya marknader och anvÀnda insikterna för att vÀxa och skydda sin verksamhet. Oavsett var du befinner dig i din datavetenskapliga kompetens, kommer denna utbildning att hjÀlpa dig att förstÄ vanliga datavetenskapliga verktyg för att lösa komplexa problem och fatta smartare affÀrsbeslut.

Hitta mer prisvÀrda onlinekurser för att öka dina mjuka fÀrdigheter i TechCo Shop

Den hÀr kursen erbjuder tre kompletta kurser med 58 timmars innehÄll och tillgÀngliga för dig dygnet runt. Genom den hÀr kursen blir du expert pÄ analytiska tekniker med SAS, behÀrskar PROC SQL, PROC-proceduren och SAS-makron. Dessutom kommer du att utforska olika tekniker i SAS för att komma Ät och hantera data, skapa datastrukturer, generera rapporter och hantera fel. Du kommer att gÄ ivÀg med kunskap om datautforskning, datavisualisering, prediktiv analys och beskrivande analysteknik.

Datavetenskap kan vara en mjuk kompetensuppsÀttning som du kan lÀra dig i din tidsram och behÀrska de bÀsta verktygen för att fatta smarta, mer informerade affÀrsbeslut. Detta prisvÀrt Datavetenskap med SAS- och R-certifieringspaket kursen Àr tillgÀnglig för alla erfarenhetsnivÄer, och i slutet fÄr du en certifiering av att du Àr klar.