Hur Lorex-teknik anvÀnder digital och e-handel för att sÀlja sÀkerhetskameror

Hur Lorex-teknik anvÀnder digital och e-handel för att sÀlja sÀkerhetskameror

SÀkerhetsmarknaden blomstrar och Lorex-teknik Àr ett av de ledande företagen. VÀxande kriminella hot i kombination med tekniska framsteg förvÀntas driva marknaden för sÀkerhetslösningar till över 372,9 miljarder dollar fram till 2022, sÀger Marknader och marknader Global prognos till 2022 rapport.

Lorex har kommit lÄngt sedan försÀljning av bildskÀrmar 1991. Det har varit en pionjÀr inom kategorin sÀkerhetskamera och sÀkerhetskamerasystem i mer Àn tvÄ decennier. Tack vare en vÀldefinierad omni-kanal marknadsföringsstrategi och e-handelsplattform online tar Lorex webbplats och produktlinje de bÀsta sÀkerhetssystemlösningarna till cyberspace.

Byggd för framgÄng: Funktioner i Lorex e-handelsekosystem

Liksom sina kameror Ă€r Lorex webbplats byggd för att lyckas. Webbplatsen innehĂ„ller ett brett utbud av sofistikerade funktioner som Ă€r utformade för att betjĂ€na företagets online-besökare och kunder. Konsumenter och företag som söker information om högteknologiska sĂ€kerhetsĂ€mnen – till exempel 4K-kameror – kommer sannolikt att hamna pĂ„ Lorex webbplats. Genom att informera konsumenterna om sĂ€kerhetsteknik, inklusive lĂ€ttlĂ€sta installationsguider och artiklar om den senaste och bĂ€sta tekniken som anvĂ€nds i deras produkter, gynnar Lorex besökare samtidigt som de positionerar sig som en ledande myndighet för sĂ€kerhetskameror och system.

För att bÀttre tjÀna sina besökare har Lorex webbplats en lyhörd, mobilvÀnlig design. Det laddas inte bara snabbt, varje sida innehÄller omfattande information som Àr enkel och lÀtt att navigera pÄ alla skÀrmstorlekar. Detta sÀkerstÀller att besökare kan hitta och undersöka vilken produkt som bÀst passar deras behov pÄ ett snabbt och direkt sÀtt.

Webbplatsen anvÀnder ocksÄ ett innovativt e-handelssystem som kan jÀmföras med de bÀsta digitala ÄterförsÀljarna som Amazon. Besökare kan enkelt klicka för att lÀgga till varor i sin kundvagn, hitta rabatterade erbjudanden och lÀsa konsumentrecensioner innan de köper. Kunderna fÄr fördelar som gratis och snabb frakt, en 60-dagars returpolicy och tvÄ Ärs garanti.

Webbplatsen tillhandahÄller ocksÄ integrerad och automatiserad leverans och returbehandling i realtid. Detta innebÀr att kunder nÀr som helst kan fÄ omedelbara uppdateringar om statusen för sin bestÀllning.

SjÀlvbetjÀning Àr en grundlÀggande prioritering för Lorex. Kunder kan hitta svar pÄ vanliga frÄgor i ett omfattande supportbibliotek, vÀgledas steg för steg genom en orderöversikt, skapa supportbiljetter och dela sin feedback med andra via en anvÀndarsektion. Kommentarer i granskningsavsnittet vittnar om att kunder uppskattar Lorex hjÀlpsamma webbplats och överlÀgsna kundservice.

Vad sÀljer Lorex online?

Lorex erbjuder sina kunder en riktigt omnichannel upplevelse. Du kan köpa Lorex-produkter i butiker som Costco och Sam’s Club, via kunniga sĂ€ljare eller frĂ„n deras innovativa och informativa webbplats.

Lorex levererar den högsta kvaliteten av avancerad sÀkerhetsteknik som finns tillgÀnglig online. Dess stora utbud inkluderar ett komplett utbud av produkter som passar alla sÀkerhetsbehov:

Digitala videobandspelare (DVR) och nÀtverksvideobandspelare (NVR) ger kunderna ett sÀkert och pÄlitligt sÀkerhetssystem. Dessa inspelare kan inte bara lagra veckor med oavbruten HD-sÀkerhetsfilm, de kan ocksÄ ansluta till de flesta smarta enheter sÄ att kunderna kan fÄ tillgÄng till livevideoflöden eller inspelad uppspelning var som helst med en internetanslutning. Rörelsesaktiverade push-meddelanden som skickas direkt till din telefon eller surfplatta sÀkerstÀller ocksÄ att du kan hÄlla koll pÄ din fastighet nÀr du Àr borta. DVR och NVR kan programmeras för att passa dina sÀkerhetsbehov med kontinuerliga, rörelsesaktiverade eller schemalagda inspelningsalternativ. MPX, IP och trÄdlösa sÀkerhetskameror kan fÄnga detaljrika högupplösta övervakningsfilmer. 720p, 1080p och till och med 4K-sÀkerhetskameraalternativ sÀkerstÀller att du enkelt kan identifiera inkrÀktare eller objekt (t.ex. bilar). De allra flesta av dessa kameror Àr helt vÀderbestÀndiga (IP66-klassade) och har lÄngsiktigt mörkerseende. FörbestÀllda sÀkerhetssystembuntar kombinerar kompatibel sÀkerhetsinspelare och kameror för att hjÀlpa kunder med sina inköp. Dessa buntar kan innehÄlla olika varianter av kameror, sÄsom PTZ-kameror (pan-tilt-zoom), motoriserade varifokalkameror och vandalsÀkra kameror, för att bara nÀmna nÄgra. Dessa system, till skillnad frÄn mÄnga konkurrenter, krÀver inte mÄnadsabonnemang. Tillbehör som förlÀngningskablar, bildskÀrmar och PoE-omkopplare ser till att du har allt du behöver för att fÄ ditt sÀkerhetssystem igÄng. Detta Àr bara nÄgra av de mÄnga kategorier av produkter som Àr tillgÀngliga för besökare pÄ Lorex webbplats. Kategorimenyer, rullgardinsmenyalternativ och en anvÀndarvÀnlig sökmotor hjÀlper kunderna att snabbt hitta den exakta produkten de behöver.

Mellan sin kundvÀnliga webbplats och dess kompletta urval av avancerad sÀkerhetsutrustning, förkroppsligar Lorex ett Ätagande om kvalitetsprodukter och förstklassig kundservice. För husÀgare, hyresgÀster, lÀgenhetschefer och företag som söker ett effektivt sÀkerhetskamerasystem Àr Lorex webbplats en enda resurs.

Hitta fler smarta hemprylar pÄ TechCo

Denna artikel sponsras av Lorex Technology. Klicka pÄ för att hitta fler produkter för att sÀkra ditt hem hÀr.