Hur man bygger en karriär inom digital marknadsföring under din fritid

Hur man bygger en karriär inom digital marknadsföring under din fritid

Marknadsföring med digitala och sociala medier är reklamens nuvarande och framtid. Oavsett om du odlar ditt eget småföretag eller hanterar reklamprojekt för ett företag måste du behärska konsten att marknadsföra i den digitala tidsåldern. Lär dig allt du behöver veta med detta Digital marknadsföring och sociala medier Bootcamp, ett två-rätters live-online-seminarium som hjälper dig att utveckla värdefulla digitala färdigheter, samtidigt som du kan tjäna två examensbevis när du har slutfört kurserna. Bootcampen är din för bara 19,99 USD.

Marknadsföring på sociala medier är avgörande för företag i alla storlekar, men särskilt för mindre och medelstora företag. Varför? Sociala medier är gratis och låter dig ansluta till en stor publik av potentiella kunder. Den här kursen lär dig hur du kan utnyttja Facebook, Twitter, Instagram och andra sociala mediekanaler för att skapa engagemang och rake i försäljning. Du får reda på vad det innebär att bygga ett framgångsrikt online-rykte för dig och ditt företag. Dessutom kan du lära dig i vilken takt du vill, eftersom du får tillgång till livekurserna dygnet runt. Lär dig på morgonen, på kvällen eller hela dagen Рdessa kurser lämnar upp till dig och ditt schema.

Den digitala marknadsföringskursen tar saker och ting ett steg längre genom att göra dig till en chans att öka din verksamhet online. Från SEO till Google AdWords lär du dig hur du bygger en lönsam, datadriven kampanj som skiljer ditt företag från resten. Du behärskar enkla tekniker som hjälper dig att växa ditt företag utan att spendera onödiga pengar på dyra annonser. Vid slutet av kursen kommer grunderna för digital marknadsföring och de bästa metoderna för marknadsundersökningar att finnas till hands.

Bli inte kvar i en föränderlig ekonomi Рlär dig hur du använder digitala medier som ett medel för att uppnå mer vinst. Bootcamp för digital marknadsföring och sociala medier kan komma igång på din väg för 19,99 USD.

Hitta mer prisvärda onlinekurser i TechCo Shop