Hur man fokuserar pÄ att leverera kÀrnvÀrde för starttillvÀxt

Hur man fokuserar pÄ att leverera kÀrnvÀrde för starttillvÀxt

Enligt en Wall Street Journal-rapport följer de flesta VC: er runt om i vĂ€rlden en enkel regel – för varje tio nystartade företag som de investerar i, misslyckas tre helt, medan de nĂ€sta tre pĂ„ nĂ„got sĂ€tt lyckas returnera den ursprungliga investeringen. Det Ă€r bara mellan tvĂ„ och fyra nystartade företag som uppnĂ„r lönsamheten och ger VC: er den förvĂ€ntade avkastningen.

Att bli en av de sÀllsynta 20 procent nystartade företag som har hÄllbar lönsamhet Àr inte en lÀtt uppgift. Du mÄste arbeta med mÄnga saker samtidigt utan att slösa bort nÄgon tid alls. Om du precis har börjat din resa i startvÀrlden och vill överleva den första slipperioden, se till att du fokuserar pÄ att tillföra vÀrde till dina anvÀndares liv. Detta Àr det bÀsta sÀttet att uppnÄ hÄllbar tillvÀxt. HÀr Àr nÄgra av de tips som hjÀlper dig att göra det:

VÀrde kontra vÀrdering

EntreprenörsframgÄng associeras ofta med den mÀngd finansiering en start fÄr. Att leverera kÀrnvÀrde kan dock gÄ lÄngt för att underlÀtta startframgÄng och har blivit ett av de tuffaste jobb för en individ. Som grundare Àr det din plikt att stÀlla in prioriteringar och arbeta dÀrefter. MÄnga företag misslyckas med att förstÄ denna punkt eftersom de relaterar framgÄng direkt med finansieringen och vÀrderingen. Gör inte detta misstag. Var tydlig med din vision och arbeta hÄrt för att betjÀna anvÀndare med hjÀlp av produkter och tjÀnster i vÀrldsklass. Om du kan göra det framgÄngsrikt över en tidsperiod behöver du aldrig tÀnka pÄ vÀrdering nÄgonsin.

MÄnga startups följer redan detta tillvÀgagÄngssÀtt och skördar fantastiska fördelar. De tillför mervÀrde till mÀnniskors liv pÄ ett unikt sÀtt utan att fokusera pÄ nÄgot som Àr utom kontroll. Du bör ocksÄ göra detsamma för en lÄngsiktig framgÄng.

AnvÀndarupplevelse

Du kan inte helt enkelt lÀgga ner anvÀndarupplevelsen och förvÀnta dig att bli framgÄngsrik pÄ marknaden. Eftersom en webbplats har blivit oundviklig för företag, se till att du skapar en webbegendom som kan ge mervÀrde till anvÀndarnas tid. För det mÄste du fokusera pÄ tvÄ viktiga aspekter: grafisk framstÀllning av din webbplats och sÀkerhetsÄtgÀrder.

Börja med att vÀlja ett bra och lÀtt tema och ta sedan hjÀlp av en anpassad logotypdesignleverantör. Tro det eller inte, men en bra logotyp kan vara en stor spelvÀxlare i den totala lÀsekretsen och anvÀndarbasen din webbplats kommer att fÄ de nÀrmaste mÄnaderna. SÄ bli inte offer för vanliga mönster; gÄ efter den som i första hand kan fÄ anvÀndarnas uppmÀrksamhet.

NÀr du vÀl har valt en bra design ser du en dramatisk förÀndring i anvÀndarnas beteende pÄ din webbplats. MÀnniskor kommer att börja spendera mer tid pÄ din webbplats och kommer att engagera sig mer och mer med innehÄll. NÀsta steg för dig Àr att se till att all information de anger pÄ din webbplats, som e-postadresser, inloggningsdata eller kreditkortsinformation, inte komprometteras. För detta kan du ta hÀnsyn till ett par viktiga punkter. Den första och viktigaste av dem Àr att vÀlja en vÀlkÀnd webbhotell som har en gedigen historia. Eftersom webbhotell Àr nÄgot du inte byter varje dag Àr det bra att spendera lite extra tid i forskningen och vÀlja en vÀrd som Àr allmÀnt kÀnd för sina tjÀnster.

NÀr webbhotelldelen Àr över Àr nÀsta steg att sÀkra din webbplats frÄn oönskade hackningsförsök. Om du inte Àr en teknisk person, vÀlj sedan SSL-certifikat utan att tÀnka igen och var fri frÄn alla sÀkerhetsrelaterade problem.

För att verkligen underlÀtta starttillvÀxten, följ dina kunder vart de Àn gÄr, vare sig det Àr pÄ stationÀra enheter, smartphones eller surfplattor. Skapa flera versioner av din webbplats som kan fungera bra pÄ olika enheter. Genom att göra det kan du tjÀna dina kunder pÄ ett effektivt sÀtt och dÀrmed vÀxa snabbare Àn dina konkurrenter pÄ marknaden.