Hur man ökar produktiviteten nÀr du startar

Hur man ökar produktiviteten nÀr du startar

FramgÄngen för vilken bransch som helst beror pÄ tvÄ viktiga faktorer: ökad produktivitet och minskade kostnader. Branscher över hela vÀrlden Àr involverade i kontinuerlig brainstorming för att ta reda pÄ sÀtt att öka sin produktivitet och samtidigt minimera kostnaderna för att generera mer vinster.

Du mÄste hitta sÀtt att förbÀttra din arbetsflödesprocess för att modernisera, öka produktiviteten och öka vinsten. HÀr Àr sju prisvÀrda produktivitetsverktyg och metoder som du behöver anvÀnda.

Skaffa rÀtt mötesverktyg

Möten Àr viktiga. Men om ditt företag uteslutande deltar i trÄkiga, vÀrdelösa möten, kan du lika gÀrna skrota dem just nu. Samordning Àr det enda sÀttet att verkligen se framgÄng i ditt företag.

Mötet mĂ„ste vara kort och vĂ€l förberett för att spara tid – vilket Ă€r den viktigaste resursen för alla smĂ„företag. Möten via videokonferenser kan genomföras ofta för alla allmĂ€nna diskussioner – gör det kostnadseffektivt.

Se för att minska pappersarbete

Stora företag mÄste utföra en stor mÀngd papper och arkiveringsarbete dagligen. Tusentals filer och register mÄste underhÄllas av företaget och dÀrför blir underhÄll och lagring av ett sÄ stort antal filer en besvÀrlig process. Mycket investeringar mÄste lÀggas pÄ utveckling av lagringsinfrastruktur.

Filer och poster mÄste skannas och lagras elektroniskt, vilket minskar pappers-, stationÀra och lagringskostnader. Dessutom gör det ocksÄ systemet mer effektivt och snabbare.

HĂ„ll utkik efter innovativa tekniker

Var inte undan för ny teknik. Innovation Àr nyckeln till framgÄng i dagens vÀrld och implementering av nya idéer bör uppmuntras för att förbÀttra verksamheten, öka produktiviteten och generera fler vinster.

Om du till exempel vill gĂ„ in för översĂ€ttningstjĂ€nster mĂ„ste du leta efter en prisvĂ€rd – och en som Ă€r snabb, som Day Translations.

Var miljövÀnlig

Företag som tjĂ€nar titeln “miljövĂ€nlig” hjĂ€lper till att förbĂ€ttra det sociala rykte som alla företag har. Studier har visat att kunder reagerar bĂ€ttre pĂ„ socialmedvetna uppdrag och detta Ă€r den mest Ă€dla dĂ€r ute.

Du kan investera i smarta arbetslösningar inklusive gröna arbetsytor. Att gÄ papperslöst Àr ett sÀtt att göra detta, men det finns mÄnga andra.

Lyssna pÄ anstÀlldens feedback

En annan nyckel till framgÄng för alla branscher Àr att respektera de anstÀlldas Äsikter och Äsikter. Du mÄste motivera och lyssna pÄ idéer medarbetarens rÀtt frÄn ledningsnivÄn till de lÀngst ner pÄ stegen.

Har en Äterkopplingsundersökning ibland och uppmuntra anstÀllda till en diskussion. Uppmuntra arbetstagare att komma med nya och innovativa lösningar för arbetsflöden snarare Àn att delegera Àndringarna. Du kan gÄ in för alternativ som 15five för att enkelt bygga en undersökning.

LÀs mer om att vara produktiv pÄ TechCo