Hur man stĂ€nger av funktionen ‘Show Me That Scene Again’ pĂ„ Netflix som alla hatar

Netflix stora betalningsÀndring pÄ iOS kan handla om nÄgot annat Àn vinster

Jag hamnar ofta pĂ„ att spola tillbaka filmer och TV-program pĂ„ Netflix, men jag gör det bara nĂ€r jag saknade nĂ„got för att jag kollade min telefon. Naturligtvis fĂ„ngar den mindre skĂ€rmen min uppmĂ€rksamhet, och jag glömmer vad jag tittade pĂ„ pĂ„ Netflix. Men jag kĂ€nner aldrig lusten att titta pĂ„ en scen i en film bara för att den Ă€r sĂ„ bra. Och jag skulle inte uppskatta en “Show Me That Scene Again” -prompt ovanpĂ„ skĂ€rmen medan jag tittar pĂ„.

Vissa anvÀndare har dock redan upptÀckt att funktionen Àr aktiv pÄ sina konton, och vi har redan sagt att Netflix testar den. Den goda nyheten Àr att du kan stÀnga av den ganska enkelt.

Om du Ă€r bekant med “Skip Intro” -knappen som visas i det nedre högra hörnet nĂ€r du tittar pĂ„ TV-program pĂ„ Netflix, vet du exakt hur “Show Me That Scene Again” fungerar. Prompten visas i det nedre högra hörnet, men för tillfĂ€llet bara pĂ„ TV-apparater, Business Insider förklarar. SĂ„ hĂ€r ser det ut:

BildkÀlla: Meira Gebel / Netflix

Det Àr oklart just nu om funktionen nÄgonsin kommer att examen frÄn Netflix testplatser. Men du kan Ätminstone se till att du inte stöter pÄ det under testningen. GÄ bara till ditt konto och leta efter instÀllningar avsnittet och leta efter Testdeltagande alternativ. En gÄng dÀr mÄste du stÀnga av Inkludera mig i tester och förhandsgranskningar alternativ. Om du gör detta kan du dock inte testa andra funktioner som Netflix kanske arbetar med.

KĂ€ra @netflix,

Vad Ă€r detta heta sopor “titta pĂ„ scenen igen” som har stört min film tittar?

– Josh Green (@ askjosh32) 29 december 2018

Om Netflix bestĂ€mmer sig för att visa “Show Me That Scene Again” till alla Netflix-anvĂ€ndare och göra det tillgĂ€ngligt pĂ„ alla enheter kommer du inte att kunna undvika det lĂ€ngre. Men med tanke pĂ„ att de flesta som kommenterar det har en negativ Ă„sikt om det, borde Netflix tĂ€nka tvĂ„ gĂ„nger innan de rullar ut det till alla.