Hur online-shopping har blivit mer personlig och effektiv

Hur online-shopping har blivit mer personlig och effektiv

Mer och mer ser vi att onlineföretag lÀgger till nya funktioner och tjÀnster i syfte att replikera och till och med övertrÀffa de personliga sÀtten vi handlar pÄ tegel och murbruk.

Ett perfekt exempel Àr hur herrmode-webbplatsen JackThreads revolutionerar online-klÀdshopping med ett program som heter tryouts, vilket gör att du kan fÄ klÀder skickade till dig dÀr du kan prova dem gratis innan du köper dem. Det hÀr Àr inte första gÄngen online-shopping har blivit mer effektiv eller personlig. HÀr Àr flera sÀtt online-shopping har förbÀttrats:

Det blir mer som att handla personligen

NÀr det gÀller JackThreads utvecklas online-ÄterförsÀljare och e-handelsplattformar för att bli mer som att handla pÄ tegel och murbruk och pÄ vissa sÀtt Àr de Ànnu bÀttre.

Ett sĂ€tt Ă€r att stĂ€ndigt trycka pĂ„ att sĂ€nka kostnaden och tiden för frakt. Amazon har alltid varit ledande i denna kategori med Prime gratis tvĂ„-dagars frakt, men fĂ€rre mĂ€nniskor inser att Amazon nu erbjuder gratis tvĂ„-timmars frakt pĂ„ flera platser. Även en timmes frakt Ă€r tillgĂ€nglig om du Ă€r villig att betala en liten premie.

Dessa snabbare och snabbare leveranstider för oss nÀrmare den nÀrmaste omedelbara tillfredsstÀllelsen vi upplever nÀr vi handlar i tegel och murbruk. För mÄnga blir det bekvÀmare och snabbare att köpa nÄgot online Àn att gÄ ut och köpa det personligen!

Ett annat sÀtt att onlineshopping blir som att handla personligen Àr i produktbeskrivningar och bilder. Borta Àr de dagar dÄ ÄterförsÀljare laddade upp nÄgra bilder av en produkt pÄ en vit bakgrund. Nu Àr produktdimensioner och detaljer ofta mer grundliga Àn du hittar i butiker. NÄgra exempel Àr 360 graders produktvy, modellstorleksdetalj för onlinebutiker.

BĂ€ttre recensioner

Medan vissa butiker har försökt implementera nÄgon form av recensioner, ger de flesta inte anvÀndbar information. Best Buy visar till exempel hur mÄnga stjÀrnor en produkt har granskats online, men du kan faktiskt inte se nÄgra recensioner!

Onlineshopping har alltid varit effektivare Àn att handla personligen pÄ grund av att det Àr enkelt att lÀsa och lÀsa recensioner, och det har inte slutat förbÀttras. Tack vare tid och program som uppmuntrar recensioner, kan produkter ha tusentals recensioner, vanliga frÄgor och mycket mer. Detta gör att du inte bara kan fÄ ett allmÀnt samförstÄnd utan ocksÄ att hitta mÀnniskor som liknar dig och se vad de tycker om de produkter du funderar pÄ.

Möjligheten att hitta de bÀsta erbjudandena pÄ sekunder

NÀstan alla vet att du kan hitta de bÀsta erbjudandena online mycket enklare Àn i butiker, men det har tagits till nÀsta nivÄ de senaste Ären. MÄnga webbplatser som fokuserar pÄ att samla recensioner och erbjudanden frÄn hela nÀtet har dykt upp. Vissa dyker in i en nisch och samlar bara erbjudanden som tilltalar en viss publik som HiConsumption (prylar, arkitektur, design, mode, konst, fordon och mer för mÀn) eller Bring A Trailer (klassiska bilar) medan andra lyfter fram de bÀsta produkterna och erbjudanden i specifika kategorier som BÀsta erbjudandena idag.

BĂ„da typerna av webbplatser hjĂ€lper dig att hitta de bĂ€sta erbjudandena och produkterna pĂ„ nĂ„gra sekunder – nĂ„got som bara inte kan göras i flera butiker eller till och med köpcentra.

KundtjÀnst har utvecklats

Du förvÀntar dig utmÀrkt kundsupport i en personlig butik och samma behov kan förvÀntas av online-företag. MÄnga nÀtbutiker Àr stolta över att ha snabba och vÀnliga kundsupportrepresentanter som gör din shoppingupplevelse Ànnu roligare. MÄnga webbplatser har nu live chatt tillgÀnglig sÄ att du kan fÄ svar snabbare Àn nÄgonsin tidigare.

En problemfri kassaprocess

Att checka ut online plĂ„gades lĂ€nge av flera steg frĂ„n att registrera dig, för att fylla i din adress och faktureringsinformation och mer. Även om du var tvungen att vĂ€nta i rader i butiker, kĂ€nde online-shopping mer betungande. Idag har Ă€ven det helt förĂ€ndrats sedan du nu kan spara din kort- och leveransinformation. PĂ„ sĂ„ sĂ€tt kan de anvĂ€ndas pĂ„ flera webbplatser vilket gör det enkelt att checka ut som att bekrĂ€fta din kundvagn och trycka pĂ„ en enda knapp för att betala.

Vad kommer hÀrnÀst?

Onlineshopping utvecklas snabbt och mÄnga kan redan köpa allt de behöver (inklusive fÀrska livsmedel) hemifrÄn. Vi kanske tittar pÄ onlineshopping som huvudalternativ tidigare Àn vi tror.