Hur Tech Giants anpassar sig till att arbeta hemifrÄn

Hur Tech Giants anpassar sig till att arbeta hemifrÄn

FjÀrrarbete: Vad gör Google?

Google har meddelat att dess personal kommer att arbeta hemifrÄn till minst juli 2021.

Ändringen kommer att pĂ„verka “nĂ€stan alla” Googles 200 000 anstĂ€llda, inklusive entreprenörer och heltidsanstĂ€llda, enligt The Wall Street Journal, som först rapporterade nyheterna.

I ett blogginlĂ€gg i maj meddelade Google att de skulle börja öppna sina kontor frĂ„n början av juli i Ă„r. Detta var bara för att tillĂ„ta den personal som ville eller behövde komma tillbaka och gjordes pĂ„ en “begrĂ€nsad, roterande basis”, sa bloggen.

Google har betonat för sin personal att det att komma tillbaka till kontoret skulle vara “frivilligt till slutet av Ă„ret, och vi uppmuntrar dig att fortsĂ€tta arbeta hemifrĂ„n om du kan”.

”För att ge anstĂ€llda möjlighet att planera framĂ„t utökar vi vĂ„rt globala volontĂ€rarbete hemifrĂ„n till 30 juni 2021 för roller som inte behöver vara pĂ„ kontoret. Jag hoppas att detta kommer att erbjuda den flexibilitet du behöver för att balansera arbete med att ta hand om dig sjĂ€lv och dina nĂ€ra och kĂ€ra under de nĂ€rmaste 12 mĂ„naderna. ” – Sundar Pichai, Googles VD, skrev i ett mejl till anstĂ€llda