Hur Workplace Fitness förbÀttrar produktiviteten för anstÀllda

Hur Workplace Fitness förbÀttrar produktiviteten för anstÀllda

Oavsett hur stort ditt företag Àr eller hur mÄnga anstÀllda du har under samma tak, pÄverkar ingenting mer Àn bara att minska anstÀlldas produktivitet. Dina anstÀllda kan vara de bÀsta och ljusaste i branschen och kan producera resultat som stÄr huvud och axlar över dina konkurrenter, men om de sitter stilla vid sitt skrivbord Ätta timmar om dagen utan nÄgon stimulering av nÄgot slag blir de skarpaste hjÀrnorna tröga. Detta startar en dominoeffekt och snart sjunker kontorsmoral i en nedÄtriktad spiral av Ängest, ökade sjukdagar och ökande stress.

Att vara fysiskt aktiv hjĂ€lper mĂ€nniskor i deras personliga liv … och pĂ„ arbetsplatsen

Om du mĂ€rker att dina anstĂ€llda tappar sin iver kan det vara precis vad lĂ€karen bestĂ€llde att integrera kondition och en aktiv livsstil pĂ„ arbetsplatsen. Det finns ett ökande antal företag – stora som smĂ„ – som gör trĂ€ning pĂ„ arbetsplatsen till en vanlig del av sin arbetsdag. Att frĂ€mja fysisk aktivitet Ă€r inte bara bra för hĂ€lsan – det Ă€r bra för produktivitet och affĂ€rer.

I en studie utförd av Brookings Institute hjÀlper regelbunden trÀning pÄ jobbet att öka anstÀlldas lycka och totala produktivitet pÄ arbetsplatsen. Medan resultaten Àr kung, Àr det viktigt att ha ett företag fullt av anstÀllda som Àr fysiskt och mentalt energiska för att upprÀtthÄlla dessa resultat. Om du vill optimera effektiviteten genom trÀning och vÀlbefinnande föreslÄs följande för att gÄ i rÀtt riktning.

Erbjud rabatt pÄ gymmedlemskap

Hur mÄnga tÀnker pÄ fördelarna med att gÄ med i sitt lokala gym men frossar av den lÄnga ekonomiska kostnaden? Ett sÀtt att motivera din arbetskraft Àr att inkludera rabatterade priser för gymmedlemskap som en del av ditt övergripande förmÄnspaket. Du bör försöka vara sÄ flexibel som möjligt nÀr det gÀller de typer av gymmedlemskap du erbjuder eftersom dina anstÀllda har olika behov. Oavsett om de vill pumpa jÀrn, prova CrossFit, gÄ in i yoga eller vill ge ett skott till den nya snurrklassen, kan det vara mycket attraktivt att ge dina anstÀllda valfrihet.

StÄende skrivbord

Vi kan alla relatera till kÀnslorna av fruktan nÀr vi mÄste sitta i en kontorsstol flera timmar flera dagar i veckan. Att vara limmad pÄ vÄra skrivbord och vara stillasittande större delen av dagen saktar sÄ smÄningom ner vÄr ÀmnesomsÀttning till en krypning. Allt fler företag investerar stÄende skrivbord pÄ sina kontor. Dessa skrivbord tillÄter arbetare att sitta och stÄ hela dagen och hjÀlper dem att integrera fysisk aktivitet. Att kunna röra sig under arbetsdagen hjÀlper till att brÀnna kalorier, hÄller oss uppdaterade och kan förbÀttra och upprÀtthÄlla god hÀlsa.

Ytterligare pauser

Ge mer tid i det dagliga arbetsschemat för extra pauser sĂ„ att de anstĂ€llda kan stĂ„ upp och vara aktiva. Dessa pauser behöver inte vara lĂ„nga – kanske en fem minuters timeout för att gĂ„ runt kuben eller en snabb promenad i den friska luften kan göra stor skillnad. Förutom de smĂ„ extra pauserna kan du ge incitament för dina anstĂ€llda om de nĂ„r produktivitetsmĂ„l. Detta kan inkludera att lĂ„ta dem gĂ„ pĂ„ gym under dagen eller gratis biljetter till lokala sportevenemang.

Gör dina möten mobila

Att hĂ„lla möten i konferensrum under lysrör kan vara ett avlopp för hjĂ€rnan och kroppen. Varför inte ta ditt möte? Att göra dina möten mobila Ă€r ett utmĂ€rkt sĂ€tt att trĂ€na och det Ă€r ocksĂ„ ett utmĂ€rkt sĂ€tt att stimulera idĂ©er. Att kunna “tĂ€nka pĂ„ fötterna” Ă€r ocksĂ„ ett utmĂ€rkt sĂ€tt att hĂ„lla kreativa juicer flytande och komma pĂ„ kreativa sĂ€tt att lösa aktuella arbets- och produktivitetsproblem.

Gör fysiska aktiviteter till en del av teambuilding

I nÀringslivet vet du att teambuilding Àr en viktig del för att bygga en sammanhÀngande enhet som blir av ett sinne. Krydda teamarbetet genom att integrera roliga aktiviteter som kickball, softball eller företagsövergripande utmaningar. Ta medarbetare till lokala sportevenemang och uppmuntra deltagande i idrottsliga ligor utanför kontoret.

Att uppmuntra fysisk aktivitet pÄ arbetsplatsen Àr viktigt för att upprÀtthÄlla produktivitet

Business Àr en hund-Àta-hund-vÀrld dÀr mÄnga företag kÀmpar för att komma till bergstoppen. För de företag som alltid har haft utsikten uppifrÄn kan de göra det eftersom de hittar sÀtt att positivt uppmuntra och motivera sina anstÀllda. Genom att integrera fysisk aktivitet pÄ arbetsplatsen kan de anstÀllda nÄ personliga och företagsmÄl samtidigt som de behÄller sin fysiska och mentala fördel. Om du ser produktiviteten glida, eller letar efter nya sÀtt att hÄlla din vÀloljade maskin igÄng i toppform, Àr det ett bra alternativ att anvÀnda fysisk trÀningsprogram pÄ arbetsplatsen.