HyperX Cloud Earbuds lanserades i Indien för 5990 Rs

HyperX Cloud Earbuds lanserades i Indien för 5990 Rs

“HyperX Cloud Earbuds har 14 mm drivrutiner som ger tydliga lĂ„ga, mellan och höga toner”

Om du letar efter en ny uppsÀttning spelöronsnÀckor bör du kolla in HyperX Cloud Earbuds. Spelare och PC-entusiaster skulle kunna kÀnna till varumÀrket HyperX, som Àr Kingstons undermÀrke för spel.

De senaste HyperX Cloud Earbuds har utvecklats speciellt för mobilspelare och Nintendo Switch-anvÀndare. Företaget har lanserat hörlurarna till ett pris av 5 990 Rs i Indien. Men Amazon India sÀljer för nÀrvarande dem till ett rabatterat pris pÄ Rs 5600.

Kredit - HyperX

Öronpropparna har signaturkomfort mjuka silikonöratoppar frĂ„n HyperX, som ska lĂ„ta spelare spela lĂ€ngre tid. Hörlurarna har 14 mm-drivrutiner som ger rik bas för spel, men har ocksĂ„ tydliga lĂ„ga nivĂ„er, mellanhöjder och toppar. Enligt HyperX kommer öronsnĂ€ckorna att ge ett ‘fĂ€ngslande spelupplevelse. ‘ En 90-gradig vinklad kontakt finns ocksĂ„, vilket gör det enkelt att anvĂ€nda vid spel pĂ„ mobila enheter.

Kredit - HyperX

Hyper X Cloud Earbuds kommer med in-line kontroller och en mikrofon. Det finns en enda knapp som gör att anvÀndaren kan spela / pausa musik och svara / avsluta samtal. Mikrofonen kan ocksÄ anvÀndas för samtal och kabeln Àr tillverkad av gummierat trasselfritt material. Hörlurarna Àr kompatibla med alla enheter som har ett standard CTIA-godkÀnt 3,5 mm-uttag.

Herr Vishal Parekh, marknadschef, HyperX India sa i ett pressmeddelande, ”Med introduktionen av Fortnite Android Beta i september fortsĂ€tter efterfrĂ„gan pĂ„ högkvalitativa öronsnĂ€ckor med inbyggd mikrofon att vĂ€xa. De nya Cloud Earbuds utökar HyperX-sortimentet med en mobil lösning som Ă€r utformad för att lĂ„sa upp den bĂ€sta spelupplevelsen nĂ€r du Ă€r pĂ„ sprĂ„ng samtidigt som den levererar den komfort och stil som finns i HyperX-spelutrustning. ”

HyperX Cloud Earbuds kommer med tre storlekar av silikonöratoppar, tillsammans med en bÀrvÀska.