iBall CompBook Netizen Windows 10-bÀrbar dator med 4G-stöd, 5.000 mAh-batteri lanserat i Indien: pris, specifikationer

iball_compbook_netizen

“IBall CompBook Netizen levereras med en gratis trĂ„dlös mus, Rs 500 cashback och gratis 4G-data i tre mĂ„nader”

iBall har introducerat en ny Windows 10-bÀrbar dator i Indien, kallad CompBook Netizen. Den bÀrbara datorn har en 4G SIM-kortplats, 64 GB inbyggt lagringsutrymme, 5.000 mAh batteri och Intels N3350 dual-core processor. Det finns redan att köpa via e-handelswebbplatsen ShopClues i Indien och kommer endast i metallgrÄ fÀrg i landet.

iBall CompBook Netizen-pris i Indien

IBall CompBook Netizen sÀljer för nÀrvarande pÄ ShopClues till ett introduktionspris pÄ 19999 Rs. Lanseringen erbjuder för den bÀrbara datorn inklusive en gratis trÄdlös mus, Rs 500 cashback vid köp via MobiKwik och gratis 4G-data i tre mÄnader.

iball_compbook_netizen

iBall CompBook Netizen-specifikationer

NÀr det gÀller specifikationer har iBall CompBook Netizen en 14-tums FHD IPS-multitouch-skÀrm som drivs av en Intel N3350-processor med dubbla kÀrnor klockade pÄ 2,4 GHz och 4 GB RAM. Och Àven om det inbyggda lagringsutrymmet Àr begrÀnsat till 64 GB, har den bÀrbara datorn en microSD-kortplats för lagringsutvidgning upp till 128 GB och en separat 7 mm expansionsplats som kan anvÀndas för att installera en hÄrddisk eller SSD.

IBall CompBook Netizen körs pÄ Windows 10 och levereras med alla vanliga anslutningsmöjligheter inklusive LAN, Bluetooth 4.0 och Wi-Fi 801.1 b / g / n förutom att de Àr 4G-kompatibla. Den bÀrbara datorn har ocksÄ en 0,3 megapixel webbkamera, en USB 3.0-port, HDMI-port och tvÄ USB 2.0-portar.

”IBall CompBook Netizen Ă€r ett löfte om helt mobilt internet utan beroende av Wi-Fi-tĂ€ckning eller ögonsĂ„r som Ă€r en dongel som hĂ€nger pĂ„ en knĂ€skiva. Anslut bara ett SIM-kort till iBall CompBook Netizen – ACPC och lĂ„t internet gĂ„ dit du vill gĂ„, ” sa Rajeev Chaudhari, VP – Sales, iBall under lanseringen.