Infinix Àr instÀlld pÄ att lansera smartphone med tre bakre kameror under Rs 8.000

Infinix Àr instÀlld pÄ att lansera smartphone med tre bakre kameror under Rs 8.000

“Den kommande Infinix-smarttelefonen kommer att ha en nĂ€stan ramlös skĂ€rm med ett vattendroppskĂ„r för selfie-kamera uppe”

Transsion Holdings undermĂ€rke Infinix Ă€r redo att snart lansera sin första smartphone för Ă„ret. Företaget bekrĂ€ftade det via inlĂ€gg pĂ„ sociala medier samt en Flipkart-lista som lyder: “Infinix Triple Perfection kommer snart till ett Never Before Price!” Medan företaget inte har avslöjat det, 91mobiler har lĂ€rt sig frĂ„n pĂ„litliga kĂ€llor att det kostar mindre Ă€n 8 000 Rs. Detta skulle göra den kommande Infinix-handenheten till den billigaste smarttelefonen med tre bakre kameror pĂ„ marknaden. Taggen hĂ„lls för nĂ€rvarande av TECNO Camon i4-smarttelefonen (stöds ocksĂ„ av Transsion Holdings), som sĂ€ljs i landet till ett startpris pĂ„ 9 599 Rs.

Infinix

Enligt Flipkart-listan kommer den kommande enheten frÄn Infinix att flagga med tredubbla bakre kameror och en nÀstan ramlös skÀrm, med ett vattendroppskÄr pÄ toppen som bara innehÄller en selfie-kamera och ett hörsnÀcka. Teaseren pÄ e-handelsplattformen visar ocksÄ smarttelefonens fotograferingsförmÄga, sÀrskilt i svagt ljus och en större skÀrm frÄn kant till kant. 91mobiler kan bekrÀfta att telefonens skÀrmstorlek blir större Àn 6 tum. Handenheten Àr uppenbarligen exklusiv för Flipkart.

Infinix

Den sista enheten frĂ„n Infinix-huset var Note 5 Stylus – en Android One-smartphone med XPen-stöd. Handenheten lanserades till ett startpris pĂ„ 15999 Rs. Den har en 5,93-tums full HD + -skĂ€rm och drivs av MediaTeks 2 GHz Helio P23-chipset med hjĂ€lp av ARM Mali G71 GPU och 4 GB RAM. Lagring ombord Ă€r 64 GB, vilket kan förbĂ€ttras ytterligare genom att lĂ€gga till ett microSD-kort. Andra funktioner inkluderar en 16-megapixelsensor bĂ„de pĂ„ framsidan och baksidan, 4000 mAh batteri med 18 W snabbladdning och Android 8.1 Oreo gĂ„r ur lĂ„dan.