Infinix Hot 7 Pro med fyrkameror och 4000 mAh batteri tillkännagavs: pris, specifikationer och mer

Infinix Hot 7 Pro med fyrkameror och 4000 mAh batteri tillkännagavs: pris, specifikationer och mer

“Infinix Hot 7 Pro √§r varum√§rkets senaste prisv√§rda erbjudande f√∂r Android, tillg√§ngligt p√• Flipkart med ytterligare 1000 Rs rabatt med lanseringserbjudande”

Transsion Holdings online-exklusiva undermärke Infinix har meddelat Hot 7 Pro-smarttelefonen i Indien. Handenheten är en efterträdare till förra årets Infinix Hot 6 Pro, som var en anständig smartphone för sitt pris då. Den nya Infinix Hot 7 Pro-smarttelefonen har en något större skärm, dubbla selfie-kameror och ett jättestort 4000 mAh batteri. Handenheten utropas också som den första smarttelefonen i sitt prissegment som har 6 GB RAM och 64 GB inbyggt lagringsutrymme.

Infinix Hot 7 Pro

Infinix Hot 7 Pro-pris, tillgänglighet

Infinix Hot 7 Pro kommer till ett klisterpris på 9999 Rs i Indien; Men som en del av lanseringserbjudandet kan den köpas med en extra rabatt på 1000 Rs för att sänka försäljningspriset till 8 999 Rs från 17 till 21 juni. Handenheten är endast tillgänglig för försäljning via Flipkart i färgalternativ Midnight Black och Aqua Blue.

Infinix Hot 7 Pro specifikationer

hot7pro

När vi pratar om specifikationerna har Infinix Hot 7 Pro en 6,19-tums skärmskärm med HD + upplösning. Den utklippta toppen innehåller hörlurar, närhetssensor och dubbla framåtvända kameror med 13-megapixel (f / 2.0) + 2-megapixelsensorer för selfies och videosamtal. De dubbla kamerorna på telefonen har samma sensorer som de främre kamerorna, förutom den viktigaste 13-megapixelsensorn, som har en bländarlins f / 1,8. Kamerorna stöds av AI-teknik för bokeh, könsigenkänning, ålder, ansiktsuttryck och skönhetsläge.

Infinix Hot 7 Pro drivs av MediaTeks mobilplattform Helio P22 i kombination med 6 GB RAM och 64 GB användarutökbart lagringsutrymme. Handenheten kör Android 9 Pie-baserad XOS 5.0 ur lådan. Infinix Hot 7 Pro-smarttelefonen drivs med ett 4000 mAh batteri som räcker till upp till 27 timmar på samtalstid. Andra funktioner inkluderar en bakmonterad fingeravtryckssensor, 4G VoLTE, Bluetooth, WiFi, 3,5 mm hörlursuttag, GPS och mikro-USB-port för laddning.