Infinix retar smartphone med 32MP selfie-kamerakamera i Indien; kan vara S4

Infinix S4 India launch invite

“Infinix nĂ€sta smartphone i Indien kommer att ha en 32MP selfie-kamera och ett vattendroppskĂ„r enligt en Flipkart-teaser”

Infinix Àr redo att lansera en ny smartphone i Indien ganska snart. En teasersida för det kommande erbjudandet har dykt upp pÄ e-handelsportalen Flipkart. Medan e-tailaren inte har avslöjat enhetens namn, förvÀntas varumÀrket lansera Infinix S4 i landet. Telefonen lanserades nyligen pÄ afrikanska marknader som Kenya och Nigeria.

Infinix S4 teaser Indien

Enligt teasersidan kommer nÀsta Infinix-telefon i Indien att anlÀnda med en 32 megapixels selfie-shooter, som ocksÄ finns pÄ Infinix S4. Designen frÄn framsidan och baksidan av den retade handenheten liknar S4, sÄ det Àr ganska troligt att det hÀr Àr den telefon som varumÀrket planerar att slÀppa i Indien. Teaseren bekrÀftar ocksÄ att enheten kommer att erbjuda en vattendroppskÀrning ovanför skÀrmen.

NĂ€r vi pratar om Infinix S4, har telefonen en 6,2-tums HD + IPS LCD-skĂ€rm. Enheten drivs av en MediaTek Helio P22-processor, med hjĂ€lp av 3 GB eller 6 GB RAM beroende pĂ„ variant. Handenheten finns i tvĂ„ lagringsmodeller – 32 GB och 64 GB, som bĂ„da stöder microSD-kort för ytterligare expansion. MjukvarumĂ€ssigt startar telefonen Android 9 Pie med XOS Cheetah-hud pĂ„ toppen.

Infinix S4

PÄ baksidan har Infinix S4 en tredubbel kameramodul bestÄende av 13MP, 8MP och 2MP sensorer. För selfies finns det en 32MP-shooter med skÀrmblixtalternativ. En fingeravtryckssensor finns pÄ baksidan av handenheten. NÀr det gÀller anslutning fÄr du 4G LTE, dubbla SIM-kortplatser, Wi-Fi, Bluetooth och GPS. Ett batteri pÄ 4 000 mAh kompletterar listan över telefonens specifikationer.

Infinix S4 finns i Nigeria för motsvarande Rs 9 700 för basen 3 GB RAM-variant och R 12 500 för 6 GB RAM-modellen. Naturligtvis Àr priserna och tillgÀnglighetsuppgifterna för Indien inte tillgÀngliga för tillfÀllet. Vi kommer att hÄlla dig uppdaterad, sÄ hÄll ögonen öppna för fler uppdateringar.