Infinix S4 med 32MP selfie-kamera lanseras i Indien den 21 maj

Infinix S4 India launch invite

“Infinix S4 Ă€r ett budgeterbjudande med en 6,2-tums HD + -skĂ€rm, en Helio P22 SoC och tre bakre kameror.”

Tidigare denna mÄnad retade Infinix avslöjandet av en ny selfie-centrerad smartphone i Indien. Nu har företaget avslöjat namnet samt enhetens lanseringsdatum. PÄ sina sociala nÀtverkskanaler har varumÀrket meddelat att det kommer att lansera budgeten Infinix S4 i landet vid ett evenemang imorgon den 21 maj. I synnerhet har telefontillverkaren ocksÄ avslöjat ett par funktioner pÄ smarttelefonen.

Infinix S4 Indien lanseringsinbjudan

Enligt varumÀrket kommer Infinix S4 med en AI-driven selfie-kamera pÄ 32 megapixlar. Smarttelefonen kommer att flagga med en trippel bakre kamerainstÀllning bak med ett extremt brett objektiv. SÀljaren har ocksÄ avslöjat att telefonen exklusivt kommer att finnas tillgÀnglig pÄ Flipkart. Handenhetens prissÀttning för Indien Àr inte tillgÀnglig just nu, men den handlar pÄ marknader som Nigeria till ett startpris motsvarande 10 000 Rs.

NĂ€r vi pratar om funktionerna har Infinix S4 en 6,2-tums HD + IPS LCD-skĂ€rm och startar Android 9 Pie ur lĂ„dan. Handenheten fĂ„r en vattendroppskĂ€rning ovanför skĂ€rmen och en bakmonterad fingeravtryckssensor. Telefonen drivs av en octa-core MediaTek Helio P22-processor, tillsammans med 3 GB eller 6 GB RAM beroende pĂ„ modell. Smarttelefonen finns i tvĂ„ lagringsvarianter – 32 GB och 64 GB, som ocksĂ„ accepterar microSD-kort för minneutvidgning.

Infinix Hot S4 FB

PÄ bildavdelningen erbjuder Infinix S4 tre kameror pÄ baksidan, som bestÄr av en 13 megapixel primÀr sensor, en sekundÀr snapper pÄ 8 megapixel och en tredje skjutare pÄ 2 megapixel. NÀr det gÀller anslutning har telefonen 4G LTE, dubbla SIM-kortplatser, Wi-Fi, Bluetooth och A-GPS. Ett 4000 mAh batteri kompletterar listan med specifikationer.

Infinix S4 India försÀljningsdatum

Enligt en officiell annons om Infinix S4 kommer telefonen att sÀljas i Indien den 28 maj. Vi ger dig mer information frÄn lanseringsevenemanget imorgon.