Infinix S4 med 32MP selfie-kamera och tredubbla bakskjutare lanserade i Indien, prissatta till 8 999 Rs

Infinix S4 med 32MP selfie-kamera och tredubbla bakskjutare lanserade i Indien, prissatta till 8 999 Rs

“Infinix S4 Ă€r en av de mest prisvĂ€rda telefonerna med en 32MP framknapp och tre bakre kameror”

Som tidigare retats har Infinix utökat sitt utbud av smartphones i Indien med lanseringen av Infinix S4. VarumÀrkets senaste erbjudande har anlÀnt som en av de mest prisvÀrda telefonerna med en 32-megapixel selfie-kamera och tre primÀra skyttar pÄ baksidan. Telefonen lanserades ursprungligen i Nigeria och vissa andra marknader för ett par veckor sedan. Dessutom har Infinix ocksÄ lanserat X Band 3, dess första fitnessspÄrare i landet.

Infinix S4 UFI 08

Infinix S4-pris i Indien

Infinix S4 har prissatt konkurrenskraftigt i Indien till 8999 Rs. Telefonen kommer att finnas tillgÀnglig pÄ Flipkart frÄn och med den 28 maj kl. 12.00. Smarttelefonen erbjuds i fÀrgvarianter Nebula Blue, Twilight Purple och Space Grey.

Infinix S4 specifikationer

Infinix S4 har en kant-till-kant-skÀrm med ett vattendroppskÄr ovanför, som rymmer selfie-kameran och andra sensorer. Telefonen har en plastbakpanel med en glatt glansig yta och en bakmonterad fingeravtryckssensor. Handenheten fÄr en 6,21-tums IPS TFT-skÀrm med en upplösning pÄ 720 x 1 520 pixlar. Att driva smarttelefonen Àr en oktakÀrnig MediaTek Helio P22-processor, med hjÀlp av 3 GB RAM. Telefonen erbjuds i en enda 32 GB lagringsvariant.

Infinix S4 UFI 15

PÄ bildavdelningen har Infix S4 en tredubbla kamerainstÀllningar pÄ baksidan med en fyr-LED-blixt. Det finns en 13 megapixel primÀr kamera, med hjÀlp av en sekundÀr snapper pÄ 8 megapixel och en tredje skjutare pÄ 2 megapixel. Telefonen kan spela in full HD-videor med 30 bilder per sekund. För selfies Àr smarttelefonen utrustad med en 32-megapixelkamera pÄ framsidan. Handenheten erbjuder ocksÄ AI 3D-skönhetsfunktion, som anvÀnder avancerade AI-algoritmer för att kartlÀgga över 1 024 poÀng runt ansiktet för att erbjuda över 18 anpassade förskönningsalternativ.

MjukvarumÀssigt startar Infinix S4 XOS 5.0 baserat pÄ Android 9 Pie ur lÄdan. AnslutningsmÀssigt erbjuder handenheten 4G LTE, dubbla SIM-kortplatser, Wi-Fi, Bluetooth och GPS. Ett 4000 mAh batteri med upp till 26 dagars standby-tid i 4G-nÀtverk hÄller hela paketet igÄng.

Infinix X Band 3 funktioner och pris

NÀr det gÀller Infinix X Band 3 kan varumÀrkets första fitnessspÄrare övervaka hjÀrtfrekvens, blodtryck, sömn, aktivitet, syrehalter, kaloriintag, löpning, stegrÀkning och mer. Enheten levereras med en fÀrgskÀrm som visar information om vÀder, pÄminnelser, musikstyrning pÄ en ansluten enhet etc. Enligt mÀrket kan bÀrbara datorer leverera 220 dagars batteritid pÄ en enda laddning.

Infinix X Band 3

NÀr vi pratar om prissÀttningen har Infinix X Band 3 prissats till Rs 1 599 och kommer att sÀljas pÄ Flipkart frÄn och med 4 juni.