Innovate Celebrate 2017 kommer att vara hem för nÄgra ganska bra priser

Innovate Celebrate 2017 kommer att vara hem för nÄgra ganska bra priser

Om du nÄgonsin har varit pÄ Innovate Fira tidigare vet du att det Àr en entreprenörs dröm. Med mentorsessioner, starttÀvlingar och tillrÀckligt med cocktails för att göra en lama snygg, handlar vÄr Ärliga konferens om att stödja och fira startande grundare och entreprenörer frÄn hela vÀrlden. Och nÀr det gÀller den firande delen av ekvationen spelar priser en stor roll i spÀnningen i evenemanget.

Detta Ă€r den femte Ă„rliga Innovate Celebrate-konferensen och vi har pĂ„ allvar förstĂ€rkt vĂ„rt prispaket i Ă„r. FrĂ„n snabba intervjuer med ansedda acceleratorer och frekventa flygmil till stora affĂ€rsresurser och inbjudningar till exklusiva startevenemang, företag som konkurrerar i Årets start konkurrens har mycket att se fram emot.

”Tech.Cos entusiasm för startandan Ă€r smittsam. Att samarbeta med dem utvidgar vĂ„rt uppdrag att göra en bucklan i vĂ€rlden, inspirera mĂ€nniskor att driva sin passion och hjĂ€lpa företag att blomstra, sĂ€ger Tristan Pollock, Venture Partner pĂ„ 500 startups.

Är du nyfiken pĂ„ vilka företag som bidrar till de episka priserna som finns tillgĂ€ngliga pĂ„ Innovate Celebrate i Ă„r? Ta en titt pĂ„ dem nedan.

Start Co. Àr en del av utvecklingsgruppen, delacceleratorn och allt arbete. Denna organisation för satsningsutveckling ligger i Memphis, TN och bygger stÀndigt grundare och deras nystartade företag.

500 Startups Àr en global riskkapitalfond med ett nÀtverk av startprogram med huvudkontor i Silicon Valley med över 350 miljoner dollar i engagerat kapital över fyra huvudfonder och 13 mikrofonder.

Techstars hjÀlper företagare att lyckas. Genom Techstars Worldwide Entrepreneur Network ansluter grundare och deras team till andra entreprenörer, experter, mentorer, alumner, investerare, samhÀllsledare och företagspartners som hjÀlper sina företag att vÀxa.

Dreamit Àr ett topp 10 rankat globalt accelerator- och riskkapitalföretag. De driver dragkraft och affÀrshastighet genom att ge startups tillgÄng till investerare, en försÀljningspipeline och ett nÀtverk av resurser.

BusinessBlocks Àr ett venture-backat online utbildningsföretag fokuserat pÄ smÄföretag. De Àr som en mini-MBA för alla som aldrig skulle fÄ en traditionell MBA eftersom det antingen Àr för dyrt, tidskrÀvande eller opraktiskt.

American Airlines fokuserar pÄ att erbjuda en exceptionell reseupplevelse över hela vÀrlden och betjÀnar mer Àn 260 flygplatser i mer Àn 50 lÀnder och territorier.

Extreme Tech Challenge Àr ordets största starttÀvling med en all-star bedömningspanel som leds av Sir Richard Branson som deras ankardomare och vÀrldens största konsumentelektronikshow i Las Vegas, CES, som en strategisk partner för semifinalen.

MOO.COM skriver ut “MiniCards” och andra brevpapper frĂ„n dina foton eller mönster som kan laddas upp direkt eller nĂ„s via Flickr, Picasa eller nĂ„gon av Moos andra partnersajter. Varje enskilt kort kan ha en annan bild, vilket har gjort dem till nĂ„got av ett samlarobjekt.

Se till att vara med pÄ Innovate Celebrate-konferensen i San Francisco, CA. Evenemanget kommer att Àga rum 9-11 oktober och det hÄlls i samarbete med Consumer Technology Association (CTA).