Inofficiell iPhone Xs introduktionsvideo visar vad vi kan förvÀnta oss av Apples stora evenemang

Inofficiell iPhone Xs introduktionsvideo visar vad vi kan förvÀnta oss av Apples stora evenemang

Finns det nĂ„got kvar för Apple att överraska oss med nĂ€r företaget Ă€ntligen presenterar nĂ€sta generations iPhone Xs, iPhone Xs Max och iPhone Xc / Xr / 9 /vad det Ă€n kallas pĂ„ onsdag? Det verkar inte ens möjligt vid denna tidpunkt med tanke pĂ„ hur mycket vi redan sannolikt vet. Vi vet att iPhone Xs kommer att se ut precis som sin föregĂ„ngare, den nuvarande generationen iPhone X. Den har samma design och samma 5,8-tums OLED-skĂ€rm tillsammans med uppgraderade interna komponenter och en bĂ€ttre kamera. Vi vet ocksĂ„ att den nya iPhone Xs Max kommer att vara en större version av exakt samma telefon, och “Phone Xr” kommer att vara mellan de tvĂ„ i storlek men avklĂ€dd sĂ„ lĂ„ngt som specifikationerna gĂ„r.

Naturligtvis Àr att veta och se tvÄ olika saker, och sÄ en vÀlkÀnd YouTube-kanal sammanstÀllde en inofficiell introduktionsvideo för iPhone Xs baserat pÄ alla lÀckor och allt vi hittills har sett. Det kommer uppenbarligen inte direkt frÄn Apple, men oddsen Àr ganska bra att det blir en kuslig likhet med den officiella iPhone Xs-videon som Apple visar pÄ scenen under sin stora presskonferens pÄ onsdagen.

LÀckor Àr alltid vanliga före Apples nya produktlanseringar, men i Är verkar det som om de har varit Ànnu rikligare Àn normalt. De flesta lÀckage kommer frÄn Apples bÀsta insider Ming-Chi Kuo eller frÄn Apples komponentleverantörer och tillverkningspartners, men den hÀr gÄngen kom Apple till och med pÄ sjÀlva ÄtgÀrden. Vissa filer som av misstag offentliggjordes under en kort tid nÀr Apple skickade ut inbjudningar till sin presskonferens förra veckan avslöjade officiella bilder av de nya iPhone Xs, iPhone Xs Max och Apple Watch Series 4. Det var en stor glidning och det bekrÀftade av de största förÀndringarna mellan förra Ärets iPhone X och Ärets iPhone Xs bortsett frÄn bÀttre prestanda och ett Ànnu sÀmre namn: En blank ny guldfÀrg.

Det stĂ€mmer, Apple har tidigare anvĂ€nt fĂ€rger för att skilja mellan nya “S” -modeller iPhones och föregĂ„ende Ă„rs modeller. Under 2018 kommer de nya iPhone Xs och iPhone Xs Max att ha en ny guldfĂ€rg utöver de nuvarande alternativen för rymdgrĂ„ och silver. Det Ă€r oklart exakt vilket material Apple anvĂ€nde för att uppnĂ„ en blank guldfinish ovanpĂ„ iPhone Xs rostfria stĂ„lram eftersom det uppenbarligen inte Ă€r riktigt guld. Vi kan bara hoppas att vad som helst som Apple anvĂ€nde Ă€r snyggt och robust sĂ„ att vi inte har en “Goldgate” pĂ„ vĂ„ra hĂ€nder.

Under alla omstÀndigheter kan vi förvÀnta oss att den nya guldfÀrgen kommer att vara ett stort fokus för Apples presentation och av allt marknadsföringsmaterial som Apple sÀtter ihop för sina nya iPhones. Det inkluderar uppenbarligen den första introduktionsvideon som Apple kommer att spela under presentationen pÄ lördag, och den grafiska formgivaren Gunho Lee tog en spricka Ät att förestÀlla sig hur den videon kan vara. Nedan hittar du den inofficiella introduktionsvideon för iPhone Xs och iPhone Xs Max som han skapade för YouTube-kanalen ConceptsiPhone.

Apples iPhone Xs och iPhone Xs Max presenteras i morgon den 12 september tillsammans med den tredje nya iPhone-modellen 2018 med en 6,1-tums LCD-skÀrm. Vid evenemanget förvÀntas ocksÄ nya AirPods, en ny MacBook-bÀrbar dator, nya iPad Pro-modeller och kanske den mest spÀnnande nya Apple-produkten, Apple Watch Series 4. De nya Apple Watch-modellerna kommer att ha Apples första stora redesign sedan original Apple Watch debuterade. Medan den totala storleken kommer att förbli ungefÀr densamma, kommer klockans OLED-skÀrm att uppta mer av Apple Watch-ansiktet och det kommer att ha smalare ramar, liknande det Apple gjorde med iPhone X jÀmfört med tidigare iPhone-modeller.