Instagram lÀgger till ansiktsfilter i livevideo

Instagram filters on live streaming video

Som en del av sin pÄgÄende kampanj för att lÄngsamt förvandlas till Snapchat fördubblar Instagram sina funktioner för förstÀrkt verklighet i sin app. Det senaste tillskottet Àr ansiktsfilter till livevideo, vilket hjÀlper dig att dölja sÄ mycket av ditt ansikte som möjligt för tittare pÄ din kanal.

Instagram försökte förklara fördelarna i ett blogginlĂ€gg och skrev ”Oavsett om du kanaliserar en kattunge eller vill lĂ€gga till nĂ„gra stjĂ€rnor eller regnbĂ„gsljus i ditt ansikte, kan du enkelt testa ansiktsfilter medan du ansluter till vĂ€nner och anhĂ€ngare just nu. ”

Detaljer om vilka ansiktsfilter du kan förvĂ€nta dig Ă€r glesa, men bara frĂ„n skĂ€rmdumparna pĂ„ Instagram ser det ut som solglasögon kommer att bli en stor del av det. Att anvĂ€nda filtren bör vara enkelt för alla som Ă€r bekanta med Instagram eller Snapchat för den delen. ”För att anvĂ€nda ansiktsfilter i livevideo, tryck pĂ„ ansiktsikonen lĂ€ngst ned till höger före eller under din sĂ€ndning. Tryck pĂ„ valfritt filter för att kolla in ett nytt utseende och leka med sĂ„ mĂ„nga du vill, ”skriver företaget. “Du kan ocksĂ„ prova det nya ansiktsfiltret för solglasögon – tillgĂ€ngligt exklusivt i livevideo nĂ€sta vecka – och trycka pĂ„ för att Ă€ndra landskapet som reflekteras i dina linser.”

FörÀndringarna kommer att lanseras för Instagram-anvÀndare över hela vÀrlden under de nÀrmaste veckorna. AR-funktioner som levande filter kommer sannolikt att bli en allt större del av sociala medier, oavsett om du gillar det eller inte. Apple demonstrerade redan den tekniska skickligheten med sin Animoji pÄ iPhone X, och nÀr djupavkÀnnande kameror blir vanligare pÄ enheter blir de dumma saker som appar kan göra med dem bara mer kreativa.