Instagrams nya huvudkontofunktion Àr utformad för att vara huvudinloggning för flera konton

Instagrams nya huvudkontofunktion Àr utformad för att vara huvudinloggning för flera konton

“Funktionen Huvudkonto testas av Instagram frĂ„n och med nu och gör det lĂ€ttare att logga in pĂ„ flera konton med enstaka referenser”

Mark Zukerberg har redan antytt att han har stora planer för Facebook, Instagram och WhatsApp, inklusive att slÄ samman alla tre till en plattform. Nu Àr företaget redo att introducera en helt ny funktion som gör att du loggar in pÄ flera konton med en enda uppsÀttning referenser. De nya funktionerna Àr avsedda att vara ett slags huvudinloggning för flera instagram-konton.

Instagram

Funktionen verkar vara inspirerad av Facebook, som lÄter dig komma Ät flera appar och plattformar med en enda inloggning. PÄ samma sÀtt har Instagram skapat en prototyp för den nya huvudkontofunktionen. Den hÀr funktionen lÄter anvÀndare stÀlla in ett av sina Instagram-konton som huvudkonto och lÀnka resten av profilerna med det. PÄ det hÀr sÀttet, nÀr anvÀndarna loggar in pÄ Instagram pÄ vilken enhet som helst som anvÀnder sitt primÀra konto och blir omedelbart inloggade pÄ de andra kontona som Àr lÀnkade till huvudkontot. PÄ det hÀr sÀttet kommer anvÀndaren att kunna logga in via appar frÄn tredje part för att komponera flödesinlÀgg och berÀttelser sedan dela direkt till sitt Instagram-flöde. Om rapporten ska tros lÄter anvÀndaren vÀlja vilket konto som ska anvÀndas frÄn appar frÄn tredje part.

Instagram Huvudkonto

KontolĂ€nkningskoden i Instagram-flödet sĂ„gs först av Ishan Agarwal i Android alfa-versionens APK-filer. Enligt koden kommer funktionen att lĂ„ta anvĂ€ndare, “Logga in snabbt och sĂ€kert pĂ„ alla dina Instagram-konton med ett ID och lösenord. . . Gör ett av dina konton till ditt huvudkonto och anvĂ€nd det för att logga in pĂ„ alla dina andra konton samtidigt. . . Dina konton förblir separata men inloggningen kommer att vara snabb och enkel. . . Alla som har lösenordet för ditt huvudkonto har tillgĂ„ng till kontona som Ă€r anslutna till det.“

Om den hÀr rapporten verkligen Àr sant kan vi snart se Instagram-logotypen förutom Facebook och Google för att logga in pÄ populÀra tredjepartsappar som Spotify, Netflix och andra tjÀnster.