Intel möter utbudsproblem: Spel och kommersiella system kräver fler datorer

Avatar for Areen Zahra

Intels tillfälliga VD Bob Swan utfärdade ett ovanligt brev som innehåller Intels tuffa leveransproblem. Han har betonat ökande krav på PC är den främsta orsaken till leveransbrist.
VD Bob f√∂rklarade det ‚ÄĚStor efterfr√•gan p√• spel s√•v√§l som det kommersiella systemet √§r orsaken till brist p√• utbud‚ÄĚ.
H√∂gre efterfr√•gan fixad med extraordin√§ra orosprocesser f√∂r dess 10 nm-arkitektur har gjort sakerna sm√• f√∂r Intel. Emellertid s√§ger Swan att “g√∂ra framsteg” med dessa marker, eftersom uppfinningen √∂kar under 2019.
Vidare erkände verkställande direktören det överbelastade utbudet specifikt på PC-ingångsnivån, vilket inte är tillräckligt för att möta företagets innevarande årets omsättningskurva.
Intel strävar efter att införa prioriterade planer för premiummarknaden på kort sikt med Xeon och kärnprocessorer. Målet med att lansera premiumplanen är att betjäna sektorer med hög bearbetning på datormarknaden. Intel planerar också att investera 15 miljarder dollar av företagets kapital i utgifter medan 1 miljard dollar reserveras för att producera 14 nm kisel i USA, Irland och Israel.
Intel planerar att producera innovativa marker som kommer att öka processorkapaciteten och fylla gapet på marknaden. Efterfrågan på PC ökar för mycket på grund av ökad data. Det är viktigt för datahubbar att bädda in effektiva processchips för datainsamling, underhåll och hämtning. Datorindustrin kan inte överleva utan innovation. Således försöker Intel att möta timens behov.
För närvarande räcker det inte att bara arbeta i hög hastighet. Lagring är en annan växande oro för många. För att lagra huvuddelen av data är stora lagringskapaciteter avgörande. Därför förväntar vi oss att Intel överväger denna kritiska och känsliga detalj när de tillverkar högbehandlade marker.
Uppenbarligen verkar en högre efterfrågan på processchips lönsam för Intel. Men den verkliga utmaningen för företaget är att föra en innovativ produkt till marknaden. För det andra, om företaget inte uppfyller de växande marknadskraven, kan detta vända Intels framgång.
Å andra sidan ger Intels begränsade utbud betydande hävstång till konkurrenter som ADM och Qualcomm för att placera sina produkter på den globala marknaden, särskilt bärbara datorer som har ett långvarigt batteri och kvalitetsprocessorer.
Den nuvarande situationen är avgörande för Intel. Det är viktigt för företaget att lansera nya processchips för att behålla kunder.
Tror du att Intel kan överleva värmen? Håll kontakten för att lära dig mer om Intel.