Internetleverantörer sägs blockera Reddit i Indien, klagar användare

Internetleverantörer sägs blockera Reddit i Indien, klagar användare

“Majoriteten av internetleverant√∂rer inklusive teleoperat√∂rer har enligt uppgift f√∂rbjudit Reddit i flera indiska stater”

Reddit-användare i Indien hade enligt uppgift problem med att komma åt webbplatsen. Och till skillnad från de senaste uppdelningarna på Facebook och Instagram tillskrivs problemet inte serveravbrott. Enligt vissa användare blockerar internetleverantörer (ISP) i Indien medvetet Reddit-tjänster i landet.

Som rapporterats av MediaNamatelekommunikationer som Vodafone och Jio och Internetleverantörer som You Broadband, Spectranet och Jio Gigafiber har blockerat Reddit i flera stater. Åtgärden verkar vara kortvarig eller begränsad eftersom vi kan ladda webbplatsen med Jio. Det fanns dock ett antal Redditors som rapporterade problemet och till och med ropade internetleverantörerna som försökte blockera webbplatsen på sociala nätverksplattformar som Twitter.

reddit-blockerad

I ett fall påpekade en användare att den populära internetleverantören Hathway, som nyligen förvärvades av Jio, blockerar den populära webbplatsen. Internetleverantören återställde senare tjänsten men gav inga skäl till varför den inte fungerade i första hand. Det är ännu mer bisarrt att höra varför Internetleverantörer blockerade webbplatsen eftersom det inte har förekommit några order från myndigheterna eller Indiens regering.

Internetleverantörer kan blockera en webbplats i vilken region som helst (även om du fortfarande kan komma åt den via VPN eller proxyservrar). Det är värt att nämna att Reddit-tjänsten återställdes för många användare vid tidpunkten för skrivningen. Om du fortfarande står inför det, låt oss veta i kommentarfältet nedan.